Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Јас си го ставив аватарот бидејќи и јас си си го засакав детенцетоЦццц сега видов. Немам коментар. Волкот го менува влакното, но умот не.
Јас си го ставив аватарот бидејќи и јас си си го засакав детенцетоЦццц сега видов. Немам коментар. Волкот го менува влакното, но умот не.
Одма да ставиш друга слика од "детенцето", ако толку си го "засакал".Јас си го ставив аватарот бидејќи и јас си си го засакав детенцето
Па стави друга слика, побогу.Јас си го ставив аватарот бидејќи и јас си си го засакав детенцето
Не, ќе се расправаме за Васил Хсгсгвсхсјдекдк да ли пеел на Златно славејче '94 или '95Ајде бре за аватарот што ви е ист ли ќе се расправате
Едниот и единствен Bilal SonsesСи сменал. А кој ти е па сега овој?
Толку е единствен да не го знамЕдниот и единствен Bilal Sonses
И нема краја...Реков јас. Почело је!
Ааа многу им е гајле за прајмтајм! Важно за Зухре и Сухан да има сменето!@Beauty, вече не те притискаат за броевите на епизоди, гледам прајмтајм не си сменила
Тоа за форум, а на сајт од ноември нема сменето.Но еве видим дека е сменето, само не е сменет датум.
Еве, јас ќе прашувам отсега.Никпј досега не прашал за прајмтајм. Ама никој.
Само за турско секoј втор ден.
Абе немој, на женава им се смачи од секојдневна прашања, сега уште ние тука да ја мачимеЕве, јас ќе прашувам отсега.