Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Аха, аха. Ќе смислиме ние план и ќе ви го запалиме тој конак исто како Хулија Атахан. Чим не ставате во ист кош со слугинките. 43444
Мхм, ќе ја викаме Маргаритка Атахан од лудница да дојде, мастермајнд на пожари да ве запали со целата куќичка пред да изговорите еден збор, не се грижите ништо :pie kafe:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Мхм, ќе ја викаме Маргаритка Атахан од лудница да дојде, мастермајнд на пожари да ве запали пред да изговорите еден збор, не се грижите ништо :pie kafe:
Ќе видиме тоа. Само пазете и вас да не ве затворат во лудницата во меѓувреме, па со Хулијче да си се дружите таму. А ние да владееме со конакот, секако.:pie kafe:

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Ќе видиме тоа. Само пазете и вас да не ве затворат во лудницата во меѓувреме, па со Хулијче да си се дружите таму. А ние да владееме со конакот, секако.:pie kafe:
Нас не можат да затворат, ние за разлика од Маргаритка одлично знаеме да си криеме лудилото :pie kafe:

Developerv2

Администратор
337
751
93
ЗНАЕВВВВВВВВ!!! ХАХАХАХАХАХАХАХ

Мене ми сѐ уште прикажува стариот :neznam:

Но најјаки аватари дефинитивно има НаЕденЧовекБратМу, прво ББ тема, сега преспавска, браво :606675:
Проблемот е до кеширањето на уредите, избришете кеш, колачиња, историја од прелистувачот и ажурирајте си ги редовно апликациите/програмите на тел/пц. Новите верзии на Гугл Хром се ок и никогаш не сум се соочил со овој проблем.

Последен пат уредено:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
И тоа ама секако се знае кој е газда на конакот Атахан :pie kafe:
Само Аслан може да биде ага и газда на конакот Атахан, а вие мои слуги ке бидете. Агицата исто ќе биде газдарица ама кога јас нема да сум во конакот :haha: :haha: :haha: :haha: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :406389: :406389: :406389:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Само Аслан може да биде ага и газда на конакот Атахан, а вие мои слуги ке бидете. Агицата исто ќе биде газдарица ама кога јас нема да сум во конакот :haha: :haha: :haha: :haha: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :406389: :406389: :406389:
Леле... почело је...

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Ене ти Султани и Ѓулпери па им газдувај на тие. :pie kafe:

Виктор Алексеевич Иванов во аватарот на Кристијан!!! :se poklonuva:::se poklonuva:::se poklonuva::