Колачето бе!За Талат ли зборувате?
Или пак на Дани ханим ја текнало колачево нејзино да става на аватар
ЗНАЕВВВВВВВВ!!! ХАХАХАХАХАХАХАХКолачето бе!
Мојот профил е нешто шекнат изгледа. Некогаш ми го покажува оној ББ, некогаш од Преспав.Но најјаки аватари дефинитивно има НаЕденЧовекБратМу, прво ББ тема, сега преспавска, браво
Секогаш е така кај сопствениот изгледа Добро е, што кај другите е во ред.Мојот профил е нешто шекнат изгледа. Некогаш ми го покажува оној ББ, некогаш од Преспав.
А дотогаш ставиш друга во меѓувреме.Јас највеќе се нервирам за тоа.
Ќе ставам некоја слика за профилна и по еден месец кога веќе сум заборавил дека воопшто сум местел, оп еве ја на профилот.
Па што очекуваш кога само еднаш менуваше аватар? Инаку, не си најпривелигиран-не можеш одма да го видиш колачетоКај мене нема такви глупости
Стеф Атахан најпривилегован член на форумот?
И тоа ама секако се знае кој е газда на конакот АтаханИли не подбуцнуваш да видиш нашата реакција?
Хахах. Па како го наследи презимето и наследството? Колку што знам нема за кого да се Омажи/жениШ.И тоа ама секако се знае кој е газда на конакот Атахан
Па јас сум воскресниот Арда Атахан па си променив името во Стеф да ме не бие малеротХахах. Па како го наследи презимето и наследството? Колку што знам нема за кого да се Омажи/жениШ.
Ај пикни не и нас во конакот...Па јас сум воскресниот Арда Атахан па си променив името во Стеф да ме не бие малерот
Аха сега сакате во конакот, а ми ставате гнев на моите коментари и ме подбуцнувате за да видите мојата реакција - епа нече да можеАј пикни не и нас во конакот...
Па како така наш поштуван Стефе Атахан? Еве одма бришам.. Отсега вас само Ага ќе ве викам.Аха сега сакате во конакот, а ми ставате гнев на моите коментари и ме подбуцнувате за да видите мојата реакција - епа нече да може
Е така може. Со Бејза и Адиле ќе ве ставиме да живеете во куќичка покрај капијата.Па како така наш поштуван Стефе Атахан? Еве одма бришам.. Отсега Вас само Ага ќе ве викам.
Аха, аха. Ќе смислиме ние план и ќе ви го запалиме тој конак исто како Хулија Атахан. Чим не ставате во ист кош со слугинките.Е така може. Со Бејза и Адиле ќе ве ставиме да живеете во куќичка покрај капијата.