anonimen
Добро-Познат Член
- 11,551
- 11,245
- 113
Во тајна врска, ама воедно и е зет, сестра и е невестатаА зошто младоженецот би ја спасувал Бјути? Или тој е во тајна врска со Бјути?
Во тајна врска, ама воедно и е зет, сестра и е невестатаА зошто младоженецот би ја спасувал Бјути? Или тој е во тајна врска со Бјути?
Во тајна врска, ама воедно и е зет, сестра и е невестата
Кристијан тргнува во помош и тогаш Бјути се буди од сонот целата препотенаИ Стеф и Питер доаѓаат од Србистан во подрага по нас, дали ќе го совладаат Аслан??
Хахахаххахахахха
Како и да е, ја мразам невестата. Само на младожецот му честитав.
Абе ајде, сакав уштее!!!Кристијан тргнува во помош и тогаш Бјути се буди од сонот целата препотена
Ма каква сестра, лудачата мислеше дека сум се мувала со него пред 2 години. А он ми е мн добар другар.
И тогаш паѓа во транс каде го сонува Кико како принц на бел коњАбе ајде, сакав уштее!!!
И тогаш паѓа во транс каде го сонува Кико како принц на бел коњ
А тоа уствари да ти било две во едно. Коњот се вика Кико.И тогаш паѓа во транс каде го сонува Кико како принц на бел коњ
И доаѓа ТВ Мен како доктор (Хекимоглу) и и прави операција на сред свадба
Ја будат болки. Лудачата, невестата ја боде со нож. СЕ ЗДРУЖИЛА СО АСЛАН!!!
Два коња со тоа име.А тоа уствари да ти било две во едно. Коњот се вика Кико.
Не ме интересира. Ние не ја ни ја поздравивме.Марта е трудна. Марта е трудна.
Патем, кој месец е?
Доаѓаме со Ниш Експрес па има да се криеме зад некој ѕид и да го фрламе по скали кога сака да си оди низ скалитеИ Стеф и Питер доаѓаат од Србистан во потрага по нас, дали ќе го совладаат Аслан?