anonimen
Добро-Познат Член
- 11,627
- 11,339
- 113
Во тајна врска, ама воедно и е зет, сестра и е невестатаА зошто младоженецот би ја спасувал Бјути?![]()
![]()
![]()
![]()
Или тој е во тајна врска со Бјути?
![]()
Во тајна врска, ама воедно и е зет, сестра и е невестатаА зошто младоженецот би ја спасувал Бјути?![]()
![]()
![]()
![]()
Или тој е во тајна врска со Бјути?
![]()
Во тајна врска, ама воедно и е зет, сестра и е невестата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кристијан тргнува во помош и тогаш Бјути се буди од сонот целата препотенаИ Стеф и Питер доаѓаат од Србистан во подрага по нас, дали ќе го совладаат Аслан??
Хахахаххахахахха
Како и да е, ја мразам невестата. Само на младожецот му честитав.
Абе ајде, сакав уштее!!!Кристијан тргнува во помош и тогаш Бјути се буди од сонот целата препотена![]()
![]()
![]()
![]()
Ма каква сестра, лудачата мислеше дека сум се мувала со него пред 2 години. А он ми е мн добар другар.
И тогаш паѓа во транс каде го сонува Кико како принц на бел коњАбе ајде, сакав уштее!!!![]()
И тогаш паѓа во транс каде го сонува Кико како принц на бел коњ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А тоа уствари да ти било две во едно. Коњот се вика Кико.И тогаш паѓа во транс каде го сонува Кико како принц на бел коњ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И доаѓа ТВ Мен како доктор (Хекимоглу) и и прави операција на сред свадба![]()
![]()
![]()
Ја будат болки. Лудачата, невестата ја боде со нож. СЕ ЗДРУЖИЛА СО АСЛАН!!!
Два коња со тоа име.А тоа уствари да ти било две во едно. Коњот се вика Кико.![]()
Не ме интересира. Ние не ја ни ја поздравивме.Марта е трудна. Марта е трудна.
Патем, кој месец е?
Доаѓаме со Ниш Експрес па има да се криеме зад некој ѕид и да го фрламе по скали кога сака да си оди низ скалитеИ Стеф и Питер доаѓаат од Србистан во потрага по нас, дали ќе го совладаат Аслан?