Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Не се забранети тие форуми за гости..ме замара и ми праќа скринови на ok.ru. Ќе ме блокирал ово оно ми се заканува. Не знам што чека :neznam:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
:religiozen::religiozen::religiozen:

Па блокирај и ти него на ок.ру.
Го блокирав готово. Немам намера со психопати да се замарам. Ме уценува да сум тргнал смајлиња лајкови на постови што биле против него да не ме блокирал. Ама јас пред него го блокирав :406389:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Леле а мене ми викаше да сум игнорирал се што пишува. Кога ја објавив сликата со Султана, сум го подбуцнувал и поради мене го банирале. Ми се закануваше да не сум го спомнувал ни него ни Султанија. :off:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Јас велам да не го враќате..Gledy ќе ни снима промоа, сериите ги има на Со превод. Оно уште од почетокот сите од Со превод ме блокираа на ok.ru кога виделе дека Аслан ми е пријател. Го знаат и они што цветка е..

Beauty

Администратор
49,889
61,907
113
Го знаат и не сакаат да чујат за него.
Само Gledy да доаѓа почесто, мислам дека нешто обврски има последниов период штом го нема.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Ме уценува да сум тргнал смајлиња лајкови на постови што биле против него да не ме блокирал.
Кога ја објавив сликата со Султана, сум го подбуцнувал и поради мене го банирале. Ми се закануваше да не сум го спомнувал ни него ни Султанија. :off:
Боже боже :religiozen: :religiozen: :religiozen:

Само Gledy да доаѓа почесто, мислам дека нешто обврски има последниов период штом го нема.
Ни недостига Gledy тука, нема кој да ни забавува со клиповите од македонски телевизии :(

Ivance

Активен Член
128
159
43
Како се гласа?

Можеш да гласаш ама нема да ти се важи затоа што кажа дека една секунда од тоа чудо немам гледано :pie kafe:
А од кај знаеш дека стварно немам гледано...вие верувате у се што ќе прочитате? За твоја инфо ја изгледав скоро пола серија...и колку што знам имаат гласано и тие што изгледале и по една епизода...а иначе стојам на тоа дека е ЧУДО, ама во која смисла ќе видиш! А јас од кај да знам дека вие ги имате изгледано! Можда ве буцкав да ви ја видам реакцијата, и ете ја видов :)

Ivance

Активен Член
128
159
43
Лелеее аман! Само да се контраш. Не знаете ли нормален одговор?
Па она се прави паметна...не јас...немало да се важи...мислам никако никој не може да докаже дека сите што гласаме сме ги изгледале сериите...може пола само ставаат оценки онака...и ќе контрирам кога кога вие верувате во се што ќе прочитате...

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Кога ќе ви кажам дека таа Украден живот не сум ја ни погледнала ни секунда, сигурно ќе ме блокирате хаха.
Стварно...јас не се потрудив да се потрудам да погледнам ни секунда од тоа чудо.
ДаниЕЛО наша еве ти го обемен доказен материјал :pie kafe: за чудото можете да гласате ама не и да ви се важат гласовите.