Уште нема полна годинка, срцка моја.Баш е срцка. И најјако е она 0 години
Па тоа и не е шок, мислам дека одреден дел од форумот не е забранет за оние што не се членови.ШОК! ШОК! ШОК! Аслан ве чита се' !
Ќе ме блокирал ово оно ми се заканува.
Го блокирав готово. Немам намера со психопати да се замарам. Ме уценува да сум тргнал смајлиња лајкови на постови што биле против него да не ме блокирал. Ама јас пред него го блокирав
Па блокирај и ти него на ок.ру.
Ме уценува да сум тргнал смајлиња лајкови на постови што биле против него да не ме блокирал.
Боже божеКога ја објавив сликата со Султана, сум го подбуцнувал и поради мене го банирале. Ми се закануваше да не сум го спомнувал ни него ни Султанија.
Ни недостига Gledy тука, нема кој да ни забавува со клиповите од македонски телевизииСамо Gledy да доаѓа почесто, мислам дека нешто обврски има последниов период штом го нема.
А од кај знаеш дека стварно немам гледано...вие верувате у се што ќе прочитате? За твоја инфо ја изгледав скоро пола серија...и колку што знам имаат гласано и тие што изгледале и по една епизода...а иначе стојам на тоа дека е ЧУДО, ама во која смисла ќе видиш! А јас од кај да знам дека вие ги имате изгледано! Можда ве буцкав да ви ја видам реакцијата, и ете ја видовКако се гласа?
Можеш да гласаш ама нема да ти се важи затоа што кажа дека една секунда од тоа чудо немам гледано
Па она се прави паметна...не јас...немало да се важи...мислам никако никој не може да докаже дека сите што гласаме сме ги изгледале сериите...може пола само ставаат оценки онака...и ќе контрирам кога кога вие верувате во се што ќе прочитате...Лелеее аман! Само да се контраш. Не знаете ли нормален одговор?
Кога ќе ви кажам дека таа Украден живот не сум ја ни погледнала ни секунда, сигурно ќе ме блокирате хаха.
ДаниЕЛО наша еве ти го обемен доказен материјал за чудото можете да гласате ама не и да ви се важат гласовите.Стварно...јас не се потрудив да се потрудам да погледнам ни секунда од тоа чудо.