Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Ivance

Активен Член
128
159
43
Скрос сум. Но тоа не е битно.
Гледајте да коментирате и во други теми, а не само петки за турски серии да давате при гласање.
Оди на првите ќе видиш дека не се сите 5-ки...што да правам коа почна убавите серии да ги ставаш за гласање...а тек коа ќе почнеш феноменалните...не се секирај ќе има објаснување на долго и широко зошто би биле сите 5-ки...а зошто не коментирам и во други теми одлично знаеш...нема потреба да кажувам :)

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Па одете во Избор на теленовела и видете како е гласано. Сите ги гледавме сите теленовели на времето, па само за две три сум ставала и другите ставаа сите петки. Кецови, двојки, тројки беа редовни оценки.

Само деца може на сите серии петки да ставаат.

Ivance

Активен Член
128
159
43
Па одете во Избор на теленовела и видете како е гласано. Сите ги гледавме сите теленовели на времето, па само за две три сум ставала и другите ставаа сите петки. Кецови, двојки, тројки беа редовни оценки.

Да не треба да се водиме по тоа како вие ги сакате и гледате сериите...нели е тоа моја одлука...кога ќе дојде Украден живот ќе видиш што оценки ќе ставам...не си видела дека 3-ки имам ставано, а и на крај моја одлука...не морам ни да објаснувам, ама ете за твој атер има и објаснување...да гласав и јас за шпанските патетики и -1 ќе имаше...ама не гласав...и ете видиш дека не знаеш се (за возраста зборам)

JovanaFM

Активен Член
134
97
28

Па јас не морам да се водам по редовните оценки...може на вас не ви се свиѓале, а мене ми се перфектни...јас не сум сите па да гласам како вас...чекај кога ќе ми дојдат омилените на ред...со детален опис ќе биде зш се 5ки...нека бидам дете ако така викаш...чим сум го гледала значи ми се свиѓало...а коа нешто ми се свиѓа не може да има ниска оценка...ретко да се потрефи чисто ради тие што поише ми се свиѓале...е сеа ти што ги потрефуваш тие серии, тоа не е до мене...и на крај не сакам да гласам за некоја серија за која никој жив не чул :)

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Леле аман. Нормално комуницирајте. Има ли потреба од рипање на секој пост?
Дајте малку разбрано и убаво, нема потреба од рипање, карање, и сл. И така сме сите тука да размениме мислења и да се информираме.

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Па јас не морам да се водам по редовните оценки...може на вас не ви се свиѓале, а мене ми се перфектни...јас не сум сите па да гласам како вас...чекај кога ќе ми дојдат омилените на ред...со детален опис ќе биде зш се 5ки...нека бидам дете ако така викаш...чим сум го гледала значи ми се свиѓало...а коа нешто ми се свиѓа не може да има ниска оценка...ретко да се потрефи чисто ради тие што поише ми се свиѓале...е сеа ти што ги потрефуваш тие серии, тоа не е до мене...и на крај не сакам да гласам за некоја серија за која никој жив не чул :)

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Дајте малку разбрано и убаво, нема потреба од рипање, карање, и сл. И така сме сите тука да размениме мислења и да се информираме.
Па тоа и го правиме...ти објаснувам зш не се двојки...јас не се карам, нити сум неразбрана...ти го кажувам моето мислење...е сеа ти ако очекуваш јас да се топам пред тебе, многу си се излажала :)

Ivance

Активен Член
128
159
43
не се карам, само објаснувам...не може ти да ми кажеш со која оценка ќе гласам...мој глас, мое право, моја одлука...и после се чудиш зошто не коментирам за други работи...не смее чоек да има различно мислење од вас...ти кажав, стави го Украден живот и ќе ги видиш моите оценки, а да не се сите 5-ки

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Да не треба да се водиме по тоа како вие ги сакате и гледате сериите...нели е тоа моја одлука...кога ќе дојде Украден живот ќе видиш што оценки ќе ставам...не си видела дека 3-ки имам ставано, а и на крај моја одлука...не морам ни да објаснувам, ама ете за твој атер има и објаснување...да гласав и јас за шпанските патетики и -1 ќе имаше...ама не гласав...и ете видиш дека не знаеш се (за возраста зборам)
За коментарот да си ми жива и здрава уште 100 години и назат сестро

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Извинете што се расправав за вас сестри мои
Абе, за некои работи ако сакаш прошка богме има убаво да се помачиш ама иначе јас сакам различни мислења...само не сакам кога некој ме убедува дека моето е погрешно, а се лути кога јас го убедувам спротивно...иначе јас сум си многу фино девојче :)

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113