јок
Оди на првите ќе видиш дека не се сите 5-ки...што да правам коа почна убавите серии да ги ставаш за гласање...а тек коа ќе почнеш феноменалните...не се секирај ќе има објаснување на долго и широко зошто би биле сите 5-ки...а зошто не коментирам и во други теми одлично знаеш...нема потреба да кажувамСкрос сум. Но тоа не е битно.
Гледајте да коментирате и во други теми, а не само петки за турски серии да давате при гласање.
Да не треба да се водиме по тоа како вие ги сакате и гледате сериите...нели е тоа моја одлука...кога ќе дојде Украден живот ќе видиш што оценки ќе ставам...не си видела дека 3-ки имам ставано, а и на крај моја одлука...не морам ни да објаснувам, ама ете за твој атер има и објаснување...да гласав и јас за шпанските патетики и -1 ќе имаше...ама не гласав...и ете видиш дека не знаеш се (за возраста зборам)Па одете во Избор на теленовела и видете како е гласано. Сите ги гледавме сите теленовели на времето, па само за две три сум ставала и другите ставаа сите петки. Кецови, двојки, тројки беа редовни оценки.
Само деца може на сите серии петки да ставаат.
Па јас не морам да се водам по редовните оценки...може на вас не ви се свиѓале, а мене ми се перфектни...јас не сум сите па да гласам како вас...чекај кога ќе ми дојдат омилените на ред...со детален опис ќе биде зш се 5ки...нека бидам дете ако така викаш...чим сум го гледала значи ми се свиѓало...а коа нешто ми се свиѓа не може да има ниска оценка...ретко да се потрефи чисто ради тие што поише ми се свиѓале...е сеа ти што ги потрефуваш тие серии, тоа не е до мене...и на крај не сакам да гласам за некоја серија за која никој жив не чулПа одете во Избор на теленовела и видете како е гласано. Сите ги гледавме сите теленовели на времето, па само за две три сум ставала и другите ставаа сите петки. Кецови, двојки, тројки беа редовни оценки.
Само деца може на сите серии петки да ставаат.
Па јас не морам да се водам по редовните оценки...може на вас не ви се свиѓале, а мене ми се перфектни...јас не сум сите па да гласам како вас...чекај кога ќе ми дојдат омилените на ред...со детален опис ќе биде зш се 5ки...нека бидам дете ако така викаш...чим сум го гледала значи ми се свиѓало...а коа нешто ми се свиѓа не може да има ниска оценка...ретко да се потрефи чисто ради тие што поише ми се свиѓале...е сеа ти што ги потрефуваш тие серии, тоа не е до мене...и на крај не сакам да гласам за некоја серија за која никој жив не чул
Па тоа и го правиме...ти објаснувам зш не се двојки...јас не се карам, нити сум неразбрана...ти го кажувам моето мислење...е сеа ти ако очекуваш јас да се топам пред тебе, многу си се излажалаЛеле аман. Нормално комуницирајте. Има ли потреба од рипање на секој пост?
Дајте малку разбрано и убаво, нема потреба од рипање, карање, и сл. И така сме сите тука да размениме мислења и да се информираме.
не се карам, само објаснувам...не може ти да ми кажеш со која оценка ќе гласам...мој глас, мое право, моја одлука...и после се чудиш зошто не коментирам за други работи...не смее чоек да има различно мислење од вас...ти кажав, стави го Украден живот и ќе ги видиш моите оценки, а да не се сите 5-киЛеле аман. Нормално комуницирајте. Има ли потреба од рипање на секој пост?
Дајте малку разбрано и убаво, нема потреба од рипање, карање, и сл. И така сме сите тука да размениме мислења и да се информираме.
Најмирни смеМирни, чупиња.
абе мирна сум јас...Дани почнува со 5-ки сум гласала само, а не ги видела оценките за првите серииМирни, чупиња.
За коментарот да си ми жива и здрава уште 100 години и назат сестроДа не треба да се водиме по тоа како вие ги сакате и гледате сериите...нели е тоа моја одлука...кога ќе дојде Украден живот ќе видиш што оценки ќе ставам...не си видела дека 3-ки имам ставано, а и на крај моја одлука...не морам ни да објаснувам, ама ете за твој атер има и објаснување...да гласав и јас за шпанските патетики и -1 ќе имаше...ама не гласав...и ете видиш дека не знаеш се (за возраста зборам)
Фала, фала Исто и ти мислам дека конечно се сложивме за една работа хахаЗа коментарот да си ми жива и здрава уште 100 години и назат сестро
Извинете што се расправав за вас сестри моиФала, фала Исто и ти мислам дека конечно се сложивме за една работа хаха
Абе, за некои работи ако сакаш прошка богме има убаво да се помачиш ама иначе јас сакам различни мислења...само не сакам кога некој ме убедува дека моето е погрешно, а се лути кога јас го убедувам спротивно...иначе јас сум си многу фино девојчеИзвинете што се расправав за вас сестри мои