Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Добро пак ќе ме ослободиш за гласање после 3 денаЧекај, чекај... продолжи со глупости, па ќе плачеш во Сирија да се враќаш.
Добро пак ќе ме ослободиш за гласање после 3 денаЧекај, чекај... продолжи со глупости, па ќе плачеш во Сирија да се враќаш.
Ццц ете како влијаат турските серии. Двојни аршини.
Аслане треба да почнеш веќе да го применуваш ова.Додека сум тука само ќе гласам со коментари, а другото само ќе читам и нема да коментирам од утре
Сад ли виде, тоа беше хит во средаДании почнаа жалбите за тебе
Па и неИма подобрување, нема го тоа "Даниела"
Сестри даниела кажаоценките нема да се прифаќаат во случај дако не се искоментира нешто.
Не се. Еднојајчани близначки се ала Другата во менеOти мислам Јована и Ивана се една личност?
хахахахахах...па сигурно нема да правам два профила за да гласам за серии а ако мислиш на тоа дека одговорите ни се слични мислам дека е сосема нормално со оглед дека сме сестри и имаме горе доле ист вкус кога се работи за серииOти мислам Јована и Ивана се една личност?
хахаххаха од кај па тоа дека сме еднојајчани?Не се. Еднојајчани близначки се ала Другата во мене
Постои ли нешто што јас не знам ?хахаххаха од кај па тоа дека сме еднојајчани?
хахахаха постоиПостои ли нешто што јас не знам ?
Секако...само не знаеш за тоа хахахПостои ли нешто што јас не знам ?
тоа што дада го пиша и башка прилично исти зборови и реченици користиме...затоа мислиш дека е една ама две сеOти мислам Јована и Ивана се една личност?
хахахаххах не биди сигурна за возрастаТоа што ме интересира, го дознавам.
Еднојајчани сестри близначки. Да не сакате и презиме и возраст да ви кажам?
Скрос сум. Но тоа не е битно.хахахаххах не биди сигурна за возраста
Охоо, големиот конак на Асланови.Јас имам 4 браќа и една сестра
немој да бидеш сигурна прво не се само 5ки, тоа на последните има 5ки зш ми ги потрефи ...а за тоа на што ќе коментирам јас ќе одлучам...а причината одлично се знаеСкрос сум. Но тоа не е битно.
Гледајте да коментирате и во други теми, а не само за петки за турски серии да давате при гласање.