Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
А КАКО ДА СЕ ОДНЕСУВАМ СО ЖЕНИ. ДСОСАДНИ СТЕ КО ПРОЛИВ, ГЛУПИ СТЕ,ИНАЕТЛИВИ СТЕ КО КОЗИ И ДА НЕ НАБРОЈУВАМ А И ТИ СИ ЕДНА ОД ТИЕ ЖЕНО
Ова според мене е навреда. Апсолутно непотребно.

------------------------------------

Верувам дека сите ќе се сложите со мене дека никому овде воопшто не му е важно кој повеќе серии/филмови гледал, кој е поголем фан на нешто/некого итн. Како мали деца кога се препираат чиј татко е посилен. :406389:

Има тука членови кои прочитале (пред некое време спомна некој дека некои дури и напишале) повеќе книги од кој било од нас тука, некои прошетале низ повеќе места во светот од нас, некои направиле повеќе добрини од нас, некои научиле повеќе нови работи денеска отколку ние, па не не` отекуваат три дена по ред за тоа - А ТРЕБА!

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Хахах ако ти кажаме колку турски серии имаме изгледано ќе се шокираш. А можеби и не, зависи ти колку си изгледал хаха
Еве на страна 179 ова го има коментиравме за гледање неколку пати на една иста серија така да она прва почна

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Ова според мене е навреда. Апсолутно непотребно.

------------------------------------

Верувам дека сите ќе се сложите со мене дека никому овде воопшто не му е важно кој повеќе серии/филмови гледал, кој е поголем фан на нешто/некого итн. Како мали деца кога се препираат чиј татко е посилен. :406389:

Има тука членови кои прочитале (пред некое време спомна некој дека некои дури и напишале) повеќе книги од кој било од нас тука, некои прошетале низ повеќе места во светот од нас, некои направиле повеќе добрини од нас, некои научиле повеќе нови работи денеска отколку ние, па не не` отекуваат три дена по ред за тоа - А ТРЕБА!
Конечно некој нормален коментар. Шуќур!

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Пробав да го сменам, ама кај мене сѐ уште го прикажува стариот. :confused:
Сменет е кај нас. И мене кога менувам аватари ми го прикажува стариот некое време додека не се "прилагоди". Инаку, секоја чест :se poklonuva:: :se poklonuva::

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Кај мене стои еден зелен. Новиот е или?
Новиот е со лого од BB испишан неговиот ник. Ептен креативно! Инаку, од сабајле како сум на мобилен сум на форумот (мислам во време кога сум вклучен). Заборавив на другите социјални мрежи благодарение на вас :406389:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Народееее погодете што снимам од шутел и за прв пат ќе го има на интернет со македонски титл