Па јас ако кажам нешто не значи дека мора да вратите и да се палите...јас да сакав можев на се до сега да кажам спротивно, што и мислев, па си ќутам...ама сте осетливи...ако на вас обично мислење ви е провокација тогаш не знам што да ви кажам...а јас не сум ни безобразна ни сум навредила некого нити пак сум се понашала недолично...нити сум употребила непристојни зборови па макар се работело за зезанција...мојот речник си е ок...е сега не очекувајте дека кога ќе навредите некого дека ќе ви ќути..бидете среќни што не ви враќам на начинот на кој сте заслужиле...и сега те молам престани зашто воопшто не сакам ДА ПОЧНАМ да се расправам...како кажавте тогаш: се зезате само...епа и зезањето има граница...јас не сум должна да слушам секакви зборови затоа што имам поразлично мислење или затоа што некој се пали кога ќе му кажат дека не може да е најдобар во нешто за кое е убеден дека е. Како што јас сум пристојна така ќе бидете и вие...а јас воопшто не спомнав ни кој е безборазен ни кој е искомплексиран...е сега ако некој се пронаоѓа, тоа не е до мене