Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Секако па туркиш форум ке биде. Првиот туркиш форум во македонија
Уште сега гарантирам, НАЈАКТИВЕН ФОРУМ И НАЈЧИТАН САЈТ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА 2020!!Секако па туркиш форум ке биде. Првиот туркиш форум во македонија
Значи само теми за турски серии ќе бидат и ништо освен тоа? Тогаш Пакет си нема конкуренција, Дани не ме банирај плсСекако па туркиш форум ке биде.
Како тоа преведен?Најсериозен сум инаку форумот ќе биде преведен за сега на турски, српски и македонски
И јас сум најсериозна дека ќе ти посветиме статија за честитка на сајтот, чим го отворите ти и Али. До тогаш, да не се пише никаква глупост тука поврзана со неговото грандиозно отварање.Најсериозен сум
Фала ама не сакам да ми посветувате статија за форумот кој ќе го отворамИ јас сум најсериозна дека ќе ти посветиме статија за честитка на сајтот, чим го отворите ти и Али. До тогаш, да не се пише никаква глупост тука поврзана со неговото грандиозно отварање.
Добро бре. Отвори го веќе аман, па збори.Фала ама не сакам да ми посветувате статија за форумот кој ќе го отворам
Вашиот форум нема конкуренција, тој е над сите други.Значи сопревод и твпакет форум ќе добијат конкуренција
За што прославувате?Сега со брат ми Али пиеме и прославуваме
Сега со брат ми Али пиеме и прославуваме