Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Во кафаната имавме конобарка Дорина се вика и кога треба да оди некаде ја лаже мајка ми. И вели баба ми не е добра и само тоа го вели. Еден гост ја прашува мајка ми каде е дорина и она вика ми побара слободен ден аман таа само ја умира баба и и никако да ја умре:haha::haha::haha::haha:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
На шанк во кафаната дремам замислен како имам секс со сестрите Султана и Ѓулпери. Јас замислен и ми доаѓа гост за да плати и вика дечко јас замислен и вика пак дечко потоа викам извинете повелете и вика да платам. Јас велам момент сега да видиме 560 денари имате за наплата. Тој ми вели вика примате евра јас велам да да и тој ми вели пак 10 евра колку се и јас замислен пак и викам 200 евра 600 денари се. Он кога почна да вика јас викам добро де секој што мораш да се дереш и го опцув

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
На шанк во кафаната дремам замислен како имам секс со сестрите Султана и Ѓулпери. Јас замислен и ми доаѓа гост за да плати и вика дечко јас замислен и вика пак дечко потоа викам извинете повелете и вика да платам. Јас велам момент сега да видиме 560 денари имате за наплата. Тој ми вели вика примате евра јас велам да да и тој ми вели пак 10 евра колку се и јас замислен пак и викам 200 евра 600 денари се. Он кога почна да вика јас викам добро де секој може да погреши што мораш да се дереш и го опцув

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Фала ви, дечки :) Ништо од моја EDHO, мислев таму ја преведуваат уште.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Еве видов дека сајт ѝ работи, значи живи се. :406389:

Ама одамна тие наплаќаат, па епизодите и така си бидат на нет, јас си гледам од Movtex епизоди, овие од ОБН многу споро ми учитуваат.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Кои серии ? Не сакам да отворам на мобилен да не ми излезе некој вирус :406389:
Cukur, kadin, kardes cocuklari, kuzgun, elimi birakma (11 epizode), benim tatli yalanim (2 epizode), erkenci kus, kimse bilmez (6 epizode), carpisma, vuslat, hercai, afili ask (8 epizode), har yerde sen (9 epizode), leke (7 epizode), cukurova, zengin ve yuksel, canevim (2 epizode)

Си почнав српски :haha::haha::haha:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Тие мислам и ги има бесплатно да се гледаат на Youtube, други сајтови.. а и дел сигурно ќе дојдат кај нас.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Српски серии гледаш или како, не те разабрав?

Аха, да зборуваш на српски, сега разбирам :haha:
Epizode :haha::haha:

Инаку немам време за српска серија
Кога ќе почне новата сезона на Ургентен ќе гледам

А онака ако имам време и некои други