NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Кој новитет, газење со автобус?
Хм супер идеја ама не е таа, но ми даде уште 100 идејиКој новитет, газење со автобус?
Или тоа, или ќе ни се придружи и тој во лудилото.Сега да се појави од некаде Лукас сите ќе не банира ќе не затвори во лудница
Гласот не се рачуна! Со Естрамботика се знае како се игра - чисто и отворено. А со исти IP адреси, не.1. Сценарио- 3
2. Продукција- 3
3. Протагонисти- 4
4. Aнтагонисти- 3
5. Споредни ликови- 3
6. Музика- 5
За различен човек станува збор...сестра ми е...а иста е ИП адресата затоа што сме на исто место...нели е логично тоа...и за Аси е гласано од иста ИП адреса па се рачунаше...нема на друго место да иде едната за да гласа!Гласот не се рачуна! Со Естрамботика се знае како се игра - чисто и отворено. А со исти IP адреси, не.
Не знаев дека треба да отидам во Велес за да гласам од друга ИП адреса за да не гласаме со сестра ми од истата. Ќе си знам за следен пат.Гласот не се рачуна! Со Естрамботика се знае како се игра - чисто и отворено. А со исти IP адреси, не.
Ау, Јована и Ивана, сестрите. Вие ли сте? Поврзани со Ay yapim, така ?За различен човек станува збор...сестра ми е...а иста е ИП адресата затоа што сме на исто место...нели е логично тоа...и за Аси е гласано од иста ИП адреса па се рачунаше...нема на друго место да иде едната за да гласа!
Не знаев дека треба со сестра ми од исти профил да гласам и да имам исти профил на интернет. Ќе си знам за следниот пат.Ццц! Прават други профили за да можат да гласаат за серија? Ќумрам!
Фала ама од каде таа информација дека сме со Ay yapim поврзани?Ау, Јована и Ивана, сестрите. Вие ли сте? Поврзани со Ay yapim, така ?
ДОБРЕДОЈДОВТЕ , ДРАГИ МОИ !!!
Се извинувам, гласот се смета, секако!
Добро де, еве се извинив, и се разјаснивме! Пишете само дали сте вие двете сестри со Ay yapim поврзани, и ако е така, бидете ни драги гости и членки на форумот постојано.Не знаев дека треба со сестра ми од исти профил да гласам и да имам исти профил на интернет. Ќе си знам за следниот пат.
И од каде не знаеш?Ау, Јована и Ивана, сестрите. Вие ли сте? Поврзани со Ay yapim, така ?
ДОБРЕДОЈДОВТЕ , ДРАГИ МОИ !!!
Се извинувам, гласот се смета, секако!
Па таква информација имав Уште од поодамна, дека сте биле и вие две фанови на Каролина и некои сценарија сте имале пишувано за Ај јапим, или можеби сум грешка?Фала ама од каде таа информација дека сме со Ay yapim поврзани?
That s one secret I will never tell you, XoXo Gossip girl here.хахах, на Каро сме и најголеми фанови, а тоа со Ay Yapim некој те преварил поштено...а која си ти пошто гледам дека прилично не знаеш?
Јасно ми е сега од кај не знаеш...кога е во прашање Каро, сите не знаат...а да пишувавме за Ay Yapim верувај немаше да сме уште тука хахах...и една исправка...не големи фанови туку НАЈголеми...тука нема компромис!That s one secret I will never tell you, XoXo Gossip girl here.
Шала на страна, јас сум исто најголем фан на Каролина, а вас две ве знам само дека постоите и дека сте големи фанови на Каролина, ама и дека сте пишувале сценарио за Ај Јапим.
Хм... Најголем фан сум јас, вие може само ГОЛЕМИ фанови да бидете.и една исправка...не големи фанови туку НАЈголеми...тука нема компромис!
Хм... Најголем фан сум јас, вие може само ГОЛЕМИ фанови да бидете.