Сигурно и ти за Бруско како Аслан за туркишитеЛеле, аман, Аслане со твоиве непотребни драми
Како па да не.Сигурно и ти за Бруско како Аслан за туркишите
Само за во туркиш серија сме буткање по скали драмиЛеле, аман, Аслане со твоиве непотребни драми
аман неможам веќе ЌумрамАслан и Естрамботика-легенди на нашиот форум П.С Може и затоа не се поднесуваат, се контраат кој да го завземе тронот
Аман со тие скали! И мене ми здосадијаСамо за во туркиш серија сме буткање по скали драми
Ќе видиме дали ти здосадиле кога ќе треба да најавуваш нова серија.Аман со тие скали! И мене ми здосадија
Во кафаната имаме две кучиња до врата доаѓаат маж и жена се - црни и белка ги викамеама јас ги крстив Шехмус и Султана.
црни - Шехмус го виодв како ја изневерува белка со друга и и викам ех Султана моја баш ми е жал за тебе твојот Шехмус те изневерува и кога почнаа да се смеат и викаат во кафаната хахаха не си нормален кај ти текнаа тие имиња.
Доаѓа црни - Шехмус и викам пу срам да ти е Султана ја изневеруваш и велам веќе не ти чувам коски за тебе срам да ти е. Тие коски од сега на султана ќе и ги давам
Да бидејќи сите сме отидени на форумотФорумов ќе остане без членови
Тешко на психијатарот што ќе мора да нѐ проценува.
Не, не, не, не, не !!!
Едно од правилата на форумов одсега ќе биде извештај од психијатар, кој го прикачуваш при регистрација.
Тој ќе полудиТешко на психијатарот што ќе мора да нѐ проценува.
Тогаш ќе е од тераса, новитет во драмите ќе воведуваме.Ќе видиме дали ти здосадиле кога ќе треба да најавуваш нова серија.
Има уште еден новитет но тоа ќе биде пропратено со еден гиф кога дојде време, стеј тјундТогаш ќе е од тераса, новитет во драмите ќе воведуваме.