Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,890
61,907
113
Сигурно и ти за Бруско како Аслан за туркишите :haha:
Како па да не.
Се знае како се гласа, нека види во Теленовели како се гласаше. Сите гласаат нормално, само он не.

Јас мислам кај теленовели за две три ги дадов сите петки, иако над 150 од тие серии ги имам изгледано.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Во кафаната имаме две кучиња до врата доаѓаат маж и жена се - црни и белка ги викамеама јас ги крстив Шехмус и Султана.
црни - Шехмус го виодв како ја изневерува белка со друга и и викам ех Султана моја баш ми е жал за тебе твојот Шехмус те изневерува и кога почнаа да се смеат и викаат во кафаната хахаха не си нормален кај ти текнаа тие имиња.
Доаѓа црни - Шехмус и викам пу срам да ти е Султана ја изневеруваш и велам веќе не ти чувам коски за тебе срам да ти е. Тие коски од сега на султана ќе и ги давам

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХЉХЉХЉХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ:smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
И онда во сите теми само мора за турски да се зборува и ништо освен турски, нема врска да ли е тема Сител, американска серија, места за секс, само за турски да се зборува. :pie kafe:

Beauty

Администратор
49,890
61,907
113
Во кафаната имаме две кучиња до врата доаѓаат маж и жена се - црни и белка ги викамеама јас ги крстив Шехмус и Султана.
црни - Шехмус го виодв како ја изневерува белка со друга и и викам ех Султана моја баш ми е жал за тебе твојот Шехмус те изневерува и кога почнаа да се смеат и викаат во кафаната хахаха не си нормален кај ти текнаа тие имиња.
Доаѓа црни - Шехмус и викам пу срам да ти е Султана ја изневеруваш и велам веќе не ти чувам коски за тебе срам да ти е. Тие коски од сега на султана ќе и ги давам
:okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren:

Не, не, не, не, не !!!

Едно од правилата на форумов одсега ќе биде извештај од психијатар, кој го прикачуваш при регистрација.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
:okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren::okokoren:

Не, не, не, не, не !!!

Едно од правилата на форумов одсега ќе биде извештај од психијатар, кој го прикачуваш при регистрација.
Тешко на психијатарот што ќе мора да нѐ проценува. :406389: