Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Ххааххахахахаха врвно е ова :haha:

Фчерашни е како македонска верзија на njuz.net, заебанција за се и сешто.

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Anonimen
Серии тука ама никако. Серии во Телевизии исто никако. Ова не е форум за сапуни само!
Дури и Крис ми реагираше....

К

Кристобал

Guest
Јас сум Аслан миследе дека сте се спасиле од мене засекогаш , по 1 недела ќе се вратам и сите сте запишани во црната листа на Аслан поздрав

К

Кристобал

Guest
Се знае кој со кој ќе биде споен во серијата пишува во моите спојлерои на Аслан профилот

Some Special

Добро-Познат Член
15,181
21,626
113
Јас сум Аслан миследе дека сте се спасиле од мене засекогаш , по 1 недела ќе се вратам и сите сте запишани во црната листа на Аслан поздрав
Ти тоа ни се закануваш нас? :smeenje:

После ова, не знам дали ќе можеш да се вратиш после само една недела.

К

Кристобал

Guest
Паѓај ти паѓај од смеење ке видиме кој ке падне

К

Кристобал

Guest
И ќе бидете запишани во црната листа и на Фазилет и во црната листа на Аслан :smeenje:

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Паѓај ти паѓај од смеење ке видиме кој ке падне

Данииииииииии, каде сииииии, да не те искара сестричето или Страчката, како можеш да го дозволиш ова, некој да и се заканува на КУЧКАТА и нејзините поданици?!!! :plac::plac::plac::plac:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Уште војна да избие :406389: Сите сме како за во серија. Дани главната, Аслан негативецот, а ние споредни улоги :smeenje:

К

Кристобал

Guest
Јас ќе ви ја скројам судбината :haha::haha:
Јас напишав без споилер сакав да ви помогнам ама не сакате помош гледам очигледно не сакате да дознаете каква серија ќе биде Фазилет дали монотона или забавна

Some Special

Добро-Познат Член
15,181
21,626
113
Сакал да ни помогне. Луѓе, он сакал да ни помогне. :smeenje:

Која епизода сме од оваа турско-македонска копродукција? :smeenje:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Уште на почеток сме, можеби 5-6 епизоди пројдоа. Сега мислам дека ќе стана интересно со воскресниот Аслан со новиот идентитет Кристобал. :uzivkanje:

К

Кристобал

Guest
Јас ќе бидам како Октај со девете животи вие ќе ме банирате јас ќе воскреснувам хаха:haha::haha::haha: