Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

WarriorMK

Нов Член
3
0
1
Потполно се согласувам со тебе. Тужби само може да добијат серверите. Д а е така сопртевод немаше да се врати
Зошто само на серверите? Ако те дознаат и имаат докази за тебе, ќе го јадеш. Ти шириш пиратерија, плус самиот си признаваш дека снимаш. Барем ти си лесен за фаќање, веднаш ќе те најдат. Колку што гледам по IP адреса од Македонија си. Скопје. Мене поентата ми беше дека не можат да тужат некој кој не знаат кој е, затоа бараат од youtube или од некој друг сервер да бришат видеа. И престани веќе, на секој пост го спомнуваш сопревод. Колку што знам, не е истиот тим кој што беше. Половина и повеќе видеа не им работат.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Доста оф топик темата е за серијата Преспав затоа Дани нека ги избрише последните мислења

WarriorMK

Нов Член
3
0
1
Доста оф топик темата е за серијата Преспав затоа Дани нека ги избрише последните мислења
Зошто да избрише? Па ти почна со офтопик тема. Или така тебе ти одговара, бидејќи не ти одговара тоа што го напишав. Јас само се надоврзав на темата и го напишав своето мислење.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас само прашав за 4 та сезона марко почна со оф топик дека нема да ми ги избришат. Гајле ми е ако сакаат нека ги избришат и нема да коментирам повеќе. Јас колку што знам тимот на сопревод е истиот.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Сопревод и овие други македонски сајтови ставаат снимани од македонскиве тв
Ако беше тоа, Србите ги преведуваат епизодите целосно (оригинално) како што се во турција, и со нивно лого и се поставуваат на сајтови (150 сајта ги има), и нема ни тужби, ни ништо

Туку гледам само овие серии од Канал 5 и Алфа ги поставуваат, од сител не (турските)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Ја пробавте ли новата апликација на радио Бубамара ? Има неколку радио канали на кој има само музика и нема реклами. За кога те мрзи да се замараш да бараш музика по твој сопствен вкус а ти се слуша нешто е одлична.

Највеќе тие радио канали би биле корисни за оние кој имаат угостителски објекти кафе барови и ресторани.

Последен пат уредено:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Браво за ваков прилог. Чекам уште пародии од македонскиве телевизии. :uzivkanje:

Хаххах да, јако беше. Не знам за вас, ама јас во недели не испуштам Фчерашни. Едно од подобрите нешта од македонска продукција заедно со Преспав излезени во последно време.

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Ај ќе напишам тука...

Туку Angel да ме чуе за Дорис
Леле некаде ја прочитав, заебавале се дека во паралелен универзум Дорис Драговиќ Деца си е најголема ѕвезда на Балканот, а Цеца си е старлета во ријалити шоута. :406389:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Хаха, јас не се умислувам дека е најголема ѕвезда на Балканот, ама заслужува тоа да биде. Можеби најскромната пејачка што постои и не се умислува дека е некој фактор во светот на музиката. Затоа заслужени и се сите успеси што ги има постигнато, иако заслужува повеќе.

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Ма не кажам затоа, толку ми текна дека оваа ја прочитав. :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Ма тоа ја прочитав некаде кој знае кога, не се сеќавам. Да л беше Твитер или некој форум, не знам.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
И Фб и Инстаграм не отвара, ако отвори пак прикажува стари постови, некој апдејт е сигурно во прашање. Истото ми е и со YouTube. А до пред некое време и форумот (т.е Google) не ми отвараше. Ете сега ми отвори.

EDIT: Ете го и YouTube работи. Значи, тие што се на компанија Google работат. А овие на Зукенберг (ФБ, Инстаграм) уште не.

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Иначе дали ова е првиот форум: http://seriimk.forumakers.com/
Да, тој е првиот форум :plac: Смешки беше.
Животот доаѓа и во Србија. :se poklonuva::