PeterGriffin
Mодератор
- 2,379
- 2,678
- 113
- Автор на оваа тема
Jel igrao nekad neko The Sims (1-4)?
Хаха ја бај д веј само што се нисам шлогнуо кад сам видео тему, био сам у фазону да ли ме очи варајуJel igrao nekad neko The Sims (1-4)?
Плезантвил обожавам! И онај трећи град ми је био баш кул, не могу да се сетим како се зове, они Ромео и Јулија и њихове фамилије. А у ону пустару са ванземаљцима никад нисам улазио, то ми је најбезвезније било.Ja skinuo i dvojku i cetvorku. Ipak dvojka je mnogo bolja sto se storyline tice, koji u TS4 prakticno i nije prisutan.
Jel se secas drame u Pleasantvillu izmedju porodica Goth, Caliente i Lothario?
Ko klinac i dan danas ludim, za TS 2 posebno.
Буквално ми је одскакао од свега осталог, пустара наспрам оних лепих градова и зеленила. А и генерално нисам фан тих сај фај глупости тако да ми је ишло на нерве, избегавао сам тамо да улазим.Kako najbezveznije. Bukavlno Rozvel. Cak su imali i serijskog ubicu, bakutu Olive Specter sa ogromnim grobljem u dvoristu. Ona je svog sina dok je bio beba dala na usvajanje, pa su ga kao tinejdzera usvojilii ludaci naucnici Beaker i koristili ga za svoje eksperimente.
Nadam se da se secas da su Bellu Goth oteli vanzemaljci i da je ona zavrsila u Strangetownu.
Pa i jeste luda. Ubila je mnogo simova. Citao sam cak i da se smatra da je u vezi sa Grim Reaperom i da je on otac njenog deteta.А да то је она лудаја.
Да, беа додатоци буквално за сѐ и сешто дури и за мачиња и кучиња беа јас дури имав и некој Friends и Sex and the city додаток, но мислам дека тоа беше фејк. Во тие додатоци симови можеа да се видат голи, без затемнати деловиДа симс 2 и мене ми најдобар дел се сеќавам имаше и некој додатоци се инсталираа, па се менуваа годишни времиња, па имаше и симс додаток за ноќен живот...
И јас само куќи градев и правев глупости со овие збудалени ликови.Јас од ова паметам само дека куќи се градат. Какви приказни, какви бакрачи сега?
Се гледа дека не сум јас за игри.
Е да, мод.Cuo sam za to. To je valjda mod.