Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
20,113
7,250
113
Телеком ги пуштија тие новите Arena Sport канали.
Аrena Premium 4 и 5 - микс повеќе спортови
Аrena Tenis - тенис 24/7
Adrenalin - мото трки, F1 и такви некој адреналински спортови

Само ги немаме Arena Sport 6, 7, 8, 9, 10. Кој знае која е причината тие што не ги нудат во Македонија.

Да видиме сега А1, Телекабел, Неотел дали ќе ги понудат.

• Божее
Реакции: ILE

dallavera

Добро-Познат Член
3,691
4,357
113
Телеком ги пуштија тие новите Arena Sport канали.
Аrena Premium 4 и 5 - микс повеќе спортови
Аrena Tenis - тенис 24/7
Adrenalin - мото трки, F1 и такви некој адреналински спортови

Само ги немаме Arena Sport 6, 7, 8, 9, 10. Кој знае која е причината тие што не ги нудат во Македонија.

Да видиме сега А1, Телекабел, Неотел дали ќе ги понудат.
Јака ствар, а ги понудиле а не.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,113
7,250
113
Поарно кажи дека за тебе тоа е топ вест
Па не е баш за мене топ вест не пратам фудбал и Формула 1, еинствено гледам тенис по некогаш. Ете тој тенис каналот ќе го гледам.

Спортските канали се тражени од луѓе што доста гледаат спорт па и од такви се дига бројката на корисници.

Верувам ќе има и доста други канали во блиска иднина што нема да се спортски.

Blagojche

Добро-Познат Член
4,392
871
113
Дали некој знае колку чини да дојдат од Телеком и ме поврзат на оптички интернет, ако веќе нема некој што е приклучен на оптика во мојот реон каде што живеам?

Some Special

Добро-Познат Член
16,084
23,068
113
Ако во твојот реон Телеком немаат оптичка мрежа, нема како да те приклучат. Или веќе имаат пуштено кабли?

M@RKO

Добро-Познат Член
20,113
7,250
113
Да треба да има оптичка мрежа на улицата. Ако живееш во зграда а има оптичка мрежа мислам треба и станарите да се согласни за да се потпише со операторот да се спроведе и инсталација кабел за оптика во зградата. Ако веќе има спроведено значи има ставено на секој спрат канали и кутии

Кај мене во зграда има од А1 а сега пред неколку недели пуштија и инсталација кабел и од Телеком. На тој од А1 на кутиите на спратовите има залепено дека е од А1.

Треба и јас да сменам во оптика. Ми истекува и договорот, само да видам каде има добра понуда . Јас сум искрено за Телеком ама сепак живеам со мојте сеуште а не би сакал сам да одлучувам па да не им се допадне на мојте нешто.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,113
7,250
113
Изгледа Телеком замена за Al Jazeera Balkans се одлучиле да биде Newsnax Balkans.