Kaj кого се падна паричката?

Крис

Администратор
4,813
11
38
Христос се роди! Кај татко ми се падна кај нас, ова ми е најубав празник во годината. :)

Bibliophile

Член
459
1
18
Кај баба ми, па нека и е среќна годинава :)
Инаку честит Божиќ на сите! Христос се роди!

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Епа кај мене во фамилија е традиција да се прави пита со паричка на Василица. :)
Фала btw. :)

Крис

Администратор
4,813
11
38
Кај мене во маало едни вчера палеа оган, малку ми е глупаво што секој почна да ги прави обичаите кога ќе му текне, треба сите во еден ден да славиме... Инаку честито за паричката и од мене.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Кај мене за ручек паричката падна во Господ
ама имам уште една шанса сега за вечера кога ќе се собери поголемиот дел од фамилијата:namignuva:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Кај нас цера вртевме и се пдана кај сестра ми. Мене одамн веќе ме има заборавено паричката :) Кој знае од кога ми се нема паднато

Phillip

Добро-Познат Член
2,092
354
83
igorao85 напиша:
Кај нас цера вртевме и се пдана кај сестра ми. Мене одамн веќе ме има заборавено паричката :) Кој знае од кога ми се нема паднато
Од кога твоите дома престанале да ти ја местат паричката за да не плачеш..:haha::haha:
И на мене од тогаш ми се нема паднато..:smrk: :haha:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Phillip напиша:
Од кога твоите дома престанале да ти ја местат паричката за да не плачеш..:haha::haha:
И на мене од тогаш ми се нема паднато..:smrk: :haha:
:haha::haha::haha::haha: Може си во право. Се сеќавам кога бевме мали за да се смират страстите дури се ставаа и по две парички:haha::haha::haha:

emma-chan

Нов Член
85
1
0
кај малиот (брат ми) ама мама вели дека било кај неа така да пак му го местеја, мене 100 години ми нема паднато :smrk: