Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
54,670
69,909
113
Јас ти реков: за да пратиш изроди од таков тип треба или да си анти-македонист(ка), или да си нетокму, или имаш премногу слободно време па тепаш досада на вакви изроди.
Па препорака е да ја пратам, ене стои Follow, хахах
А која и е оваа на аватарот
Не се знае тоа хахахаха
Ама некој и искоментирал Ќерката вака ве доживува ?
Оваа одговорила Да.
И некоја трета пишала Нема ќерка хахахах

Dexter26

Добро-Познат Член
4,161
481
83
Па препорака е да ја пратам, ене стои Follow, хахах
Дај сега не се однесувај како незрело дете.

Ако пишува препорака: фрли се од мост; ќе ја следиш препораката ?

Некои работи едноставно треба да се избегнуваат и да се игнорираат.

Beauty

Администратор
54,670
69,909
113
Постојат уште продавниците за Биби и Боби? Актуелни се уште овие ликови кај дечињата?

M@RKO

Добро-Познат Член
21,375
8,164
113
Постојат уште продавниците за Биби и Боби? Актуелни се уште овие ликови кај дечињата?
Па да има и партнери книжари што ги продаваат нивните производи.

Покрај сликовници и играчки имаат и со Бекутан направено шампони, сапуни влажни марамчиња и друо. Имаат и храна оние чоколадни топчиња за со млеко што се јадат, смоки и други грицки.

Имаат и со Philips соработка, во Setec имам видено се продаваат од тие скапите четки за заби на батерии.

Beauty

Администратор
54,670
69,909
113
Два дена сум скрос потресена од трагедијата со мајката и детето. Многу коментари на ФБ, по портали, разбирам дека луѓето се згрозени и сакаат да кажат мислење. Но, мене ми е преку глава од причи за системот, демагогии, пресови на министри кои ми значат едно “ништо” ….
Дај бе испоапсете и избркајте од работа све тоа неспособно напикано во институции што ја кочат цела земја. Ете тие се системот.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,161
481
83
Два дена сум скрос потресена од трагедијата со мајката и детето. Многу коментари на ФБ, по портали, разбирам дека луѓето се згрозени и сакаат да кажат мислење. Но, мене ми е преку глава од причи за системот, демагогии, пресови на министри кои ми значат едно “ништо” ….
Дај бе испоапсете и избркајте од работа све тоа неспособно напикано во институции што ја кочат цела земја. Ете тие се системот.
Прочитај го ова за некои работи да ти станат појасни.

Ова е вистинска приказна која сите политичари, директори, бизнисмени, профитери, и дефинитивно криминалците, сакаат во целост да се заборави, како никогаш да не се случила.

Ретко кој знае за овој случај: Четирикратното убиство на Томе Стојановски во скопска Пивара кое ја потресе Македонија и цела Југославија во 1966 (ВИДЕО) – News 24

За жал на овие простори само со употреба на сила можат да се изнудат промени.

Beauty

Администратор
54,670
69,909
113
Го знам, го читав и гледав лани преклани, баш ради некоја слична ситуација што беше, па некој го постави по порталиве.
Па Томе не би требало да постои во средена земја каде се знае кој колку вреди и како се вреднува, ама тука каде не се знае ништо и имаме 80-90 посто од луѓето кои се така добро умрежани како црева и функционираат одлично во цел систем, онда Томе би бил решението.