Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Мислам дека Марко ја утна професијата скроз

Требаше да биде новинар на жута штампа
Ааа не доста ми е ова што гледам и читам уште па да пишувам за било кој јавни и битни и небитни луѓе. Нема шанси.

Beauty

Администратор
53,049
67,337
113
Зарем во градинка нема храна што оваа мајка на своето дете и спрема кутии толку храна?

Леле стварно хахахха
Кај учи тоа дете па храна од дома да носи :haha: :haha: :haha: :haha:
Па уште овие англицизми што го користи, микс бинс, чикен нагетс, а мори жено кажи пилешко, кажи грав цел свет да те разбере

anonimen

Добро-Познат Член
11,783
11,537
113
Леле стварно хахахха
Кај учи тоа дете па храна од дома да носи :haha: :haha: :haha: :haha:
Па уште овие англицизми што го користи, микс бинс, чикен нагетс, а мори жено кажи пилешко, кажи грав цел свет да те разбере
Дојдени се од страна, не се од тука
Ирма се вика детето

alek

Добро-Познат Член
804
285
63
Сигурно е во некоја приватна градинка пошто во државните не дозволено да се внесува храна од надвор.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Да не беше таа компир манџата во градинка кога јас одев немаше можеби да се навикнам и засакам манџи и ќе ги избегавав во текот на моето детство после завршувањето градинка.

Глупо е пример дете да носи храна своја во градинка особено пилешки такви или чоколадно млеко. Додека деца јадат храна од градинката што спремале ова што донело од дома храна треба да им прави лиги. Друго па што е посебно детето па да не јаде храна од градинката барем главното јадење?

Steff

Добро-Познат Член
37,209
49,343
113
Леле боже оваа дискусија уште трае трае траееееее :haha: :haha: :haha:

Не знам дали ова ми е полошо или Трамп сликине