NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Честит празник, Дами.
Лол дури сега забележав. Сакав да напишам Дани, ама и вака е добро.Честит празник, Дами.
Тоа само во сабота мислам ми се случи, кога се закачив на WiFi некој.Луѓее, само јас ли имам проблем со форумов. Ми појавува грешки кога сакам да влезам во тема, да пишам мислење, неколку пати треба да рефреширам за да влезам, исто и за пишување. Исто се случува и со приватна порака. И прави верификација како лудо.
Мене секој ден, не е еднашТоа само во сабота мислам ми се случи, кога се закачив на WiFi некој.
Пробај избриши кеш, историја и колачиња од прелистувачот и провери дали е ок. Следен пат направи скриншот и прати ми во приватна порака.Мене секој ден, не е еднаш
Никакви, какви обичаи па тиЛуѓе какви се обичаите во вашиот град за Велигден првиот ден?
Ова ко за Бајрам што прават албанците.Во Тетово мажите со деца одат по куќи на гости
Па да така е. Али сепак мислам короната направи се помалку и помалку луѓето одат по гости. Барем за Велигден слушнав некој луѓе дека нема ни да одат по гости ниту многу и да чекаат гости.Ова ко за Бајрам што прават албанците.
А вие ќе одите, ќе чекате ?Па да така е. Али сепак мислам короната направи се помалку и помалку луѓето одат по гости. Барем за Велигден слушнав некој луѓе дека нема ни да одат по гости ниту многу и да чекаат гости.
Мајка ми не ни чека ниту јас планирам да одам по гости.А вие ќе одите, ќе чекате ?
Што спремате ако ви дојдат гости ?
Па кој ќе има дома за да дојдат гостите? Освен ако мислиш да не заклучуваат па да си влегуваат кој кај сака по становите и куќитеА зошто мажи и жени да се делат, не сфаќам?
Во 18-ти век ли живееме?
Гости во 21-ви век се најавуваат како што знамПа кој ќе има дома за да дојдат гостите? Освен ако мислиш да не заклучуваат па да си влегуваат кој кај сака по становите и куќите
Да, не е тоа Ивкова слава па гости по три дена во куќата да дремаат додека не им здосадиГости во 21-ви век се најавуваат како што знам