Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
36,759
48,766
113
А зашто, што е работава?
Кај нас вака беше во август очигледно.
Се прават луди како да вирусот не постои, сѐ е дозволено, свадби, концерти, клубови ечат до немај каде, со школи исто се правеа како да е сѐ нормално... Не може ретардос да си дозволи било какви рестрикции во сезоната на избори, да го еба рејтингот.

Beauty

Администратор
52,648
66,637
113
Пак ли има избори ??? Какви?

Па исто беше и тука ама до август чинам. Дај нека затворат клубови аман!

Steff

Добро-Познат Член
36,759
48,766
113
Пак ли има избори ??? Какви?

Па исто беше и тука ама до август чинам. Дај нека затворат клубови аман!
Во 2022 ќе бидат избори председателски, парламентарни и локални мислам, најверојатно април.

Ма нема ништо од тоа, ќе се прават луди и понатаму, ако треба и сите да поумираат, сѐ за рејтинг.

Beauty

Администратор
52,648
66,637
113
Не, ќе затворат сега све, слушај ме. До март. И потоа како ништо да не било, ќе фрчи кампања.

Steff

Добро-Познат Член
36,759
48,766
113
Не, ќе затворат сега све, слушај ме. До март. И потоа како ништо да не било, ќе фрчи кампања.
Ма на ретардосот му е кампања секој ден од 2012 кога дојде на власт. Тој 9 години се однесува како да е опозиција, гајле му е дали ќе фрчи нешто или не.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Нека пуштат веќе народот да живее, светот да живее. Доволно беа рестрикции и глупости. Доволно не делат на вакцинирани и невакцинирани.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ќе купувам велосипед кој е најдобар бренд . Јас сум за trinx што мислите?

Steff

Добро-Познат Член
36,759
48,766
113
Јас за тоа Тринкс прв пат слушам. Ок не дека сум нешто многу запознаен со велосипед брендови, ама тоа во животот немам слушано.