Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Ма дарк животот нека им се направи на тие што го измисле ова.
Нека ви се направи на вие кои си дозволивте до толку да се навлечете на дигитален хероин.

Па како живеевте пред ваквите идиотизми ?

Дајте купете си живот веќе еднаш, баталете ги екраните.

• Ми се допаѓа
Реакции: alek

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Јас искрено мислам дека да не излегоа овие мрежи, веројатно ќе се самоубиев досега, така да стварно не знам како сум живеела пред тоа. Во секој случај, сега животот доби конечно смисла :904400:

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Јас искрено мислам дека да не излегоа овие мрежи, веројатно ќе се самоубиев досега, така да стварно не знам како сум живеела пред тоа. Во секој случај, сега животот доби конечно смисла :904400:
Ка-Ши-Ка, па немој така срц, без мреживе ќе си нашла некој друг начин да живееш, како на пример правење сплетки, изигрување сол во секоја манџа, ширење на зло :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Ка-Ши-Ка, па немој така срц, без мреживе ќе си нашла некој друг начин да живееш, како на пример правење сплетки, изигрување сол во секоја манџа, ширење на зло :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Епа ете, гледаш дека мрежите се всушност откровение Господово за човек да не застрани по лошиот пат.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Dexter26
Мислења: 3820

Steff
Мислења: 8309

Купи си живот и намали на дигиталниот хероин.
9 години >>>>>>>>> 3 години

И бонус - > 35 години вс 23 години.

И тебе ти препорачувам да си купиш живот во тие години а не тука на други да им солиш памет.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
9 години >>>>>>>>> 3 години

И бонус - > 35 години вс 23 години.

И тебе ти препорачувам да си купиш живот во тие години а не тука на други да им солиш памет.
Токму спротивното: јас од поодамна сум отсутен на форумов и многу ретко коментирам, а социјалните мрежи ги имам во целост баталено, и токму затоа имам поголемо право да ти солам на тебе памет за да си купиш живот.

Намали на дигиталниот хероин, јас од поодамна го баталив.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
А 99 посто ли се дигитални наркомани во денешниот свет?
Се сменија времињата. Социјалните мрежи од сега се лидери за маркетинг, информација и комуникација. Така да светот ја прифати таа промена и допрва ќе се популаризира и валоризира.
Сите поинакви начини на информација, реклама и комуникација се веќе во аут.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
А 99 посто ли се дигитални наркомани во денешниот свет?
Се сменија времињата. Социјалните мрежи од сега се лидери за маркетинг, информација и комуникација. Така да светот ја прифати таа промена и допрва ќе се популаризира и валоризира.
Сите поинакви начини на информација, реклама и комуникација се веќе во аут.
Не се 99, туку 99,99, освен екс дигитален наркоман Декстер. А и тој сѐ уште користи таа дрога со тоа што коментира тука, без разлика дали е намалено или не.

и токму затоа имам поголемо право да ти солам на тебе памет за да си купиш живот.
Наравно дека немаш вооопшто право. Никој нема право да сола памет на некој друг затоа што секој си има свој живот и секој го живее на начин на кој смета дека треба. Дакле, повеќе внимание на свој живот, помалку на туѓ.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Не се 99, туку 99,99, освен екс дигитален наркоман Декстер. А и тој сѐ уште користи таа дрога со тоа што коментира тука, без разлика дали е намалено или не.
Интернетот никогаш не беше осмислен да биде радио Милева на стероиди, како што го направивте ти и твојата генерација, туку беше осмислен да биде место за размена на знаења и идеи.

И не се секирај, не планирам да ти ја зголемувам дозата на дигитален хероин со понатамошно реплицирање на твоите глупости.

Наравно дека немаш вооопшто право. Никој нема право да сола памет на некој друг затоа што секој си има свој живот и секој го живее на начин на кој смета дека треба. Дакле, повеќе внимание на свој живот, помалку на туѓ.
Па така де, помалку на туѓ, не те советувам секој ден да намалиш на дигиталниот хероин, само денес и Бог знае кој друг пат.

Не се секирај, јас си живеам посветен на мојот живот.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Ау, браво за ова! :606675:

Мислам дека знаковниот јазик би требало да се изучува и како предмет во училиштата оти може секому да му биде корисен.

Developerv2

Администратор
337
751
93
Дали е во ред вака што објавуваат вест и тоа еден од подобрите медиуми во Македонија? Срамно, жално...Анал 5 ДНО ДНА!!!!!

За поголема читаност и НЛО да ставеле на фотката...

Фото