Developerv2
Администратор
- 337
- 751
- 93
Советувајте ги најблиските да си седат дома..немаме други родители луѓе.
Се сложувам, само малце не слушаат тие постарите а чудно, па и се плашат со причина. Но тоа е, чудна сорта сме на ова подневје. Да не знае дали тинејџери со неполни 18 години да ги чуваш дома или пензионери со накај 60на години.Советувајте ги најблиските да си седат дома..немаме други родители луѓе.
Затоа што народов е будала и масовно купува по маркети тоалети и брашно. Не знаеш што се случуваше кога објавија дека ќе се воведе вонредна состојба...A зашто да се кријат болни, не сфаќам?
Таа информација ќе ги исплаши граѓаните да седат дома. Не знам зошто би се криело.
Да не се спомне Турција или било што поврзано со Турција, надвор од подфорумот за турски серии. Забраната за Турција ќе трае онолку колку што ќе трае изолацијата од корона.Снимав на МТМ Скопска емисија зе Кемал ататурк - таткото на турција
Ти не сфаќаш дека Дани е АДМИНИСТРАТОР тука, нејзините наредби се почитуваат или директно бан!Ќе има и нови документарни филмови поврзано со ТУРЦИЈА на мтм скопска
Ајде престани, мислиш ли дека си интересен?Јас за Турција ништо не почитувам ако треба во војна ќе влезам за Мојата Турција
Да ќивее турција
Со ова воопшто не би се сложил. Денот го чуствувам како вечност сега.карантин брзо поминуваат деновите
Искрено се надевам крај на мај/јуни, инаку ќе полудам.И мене денот ми е вечност. Го мразам ова!
Што мислите, кога ќе се врати нормалниот живот?
Крај на мај? Јуни? Јули?