Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Дали може некој да ми премота и сними краток сегмент од емисијата „Ја Сакам Македонија“ на Сител од изданието од четврток и да ми ја прати снимката. Ве молам ако има некој да ми излезе у пресрет да ми пише у ПП
Јас можам да премотам, ама не можам да ти пишам ПП.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Јас навикнат сум јас бидејќи ретко излегувам навечер но има такви кој сакаат да излегуваат скоро секој ден и ќе им биде проблем седењето дома.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Не можам да си поверувам дека ќе дочекаме вакво нешто во животот да ни се случува. Да не те пуштаат да излегуваш од дома заради вирус. Нека си замине 2020 што побрзо.

Јас навикнат сум јас бидејќи ретко излегувам навечер но има такви кој сакаат да излегуваат скоро секој ден и ќе им биде проблем.
А кај ќе одат, што ќе прават?
Нека си завтшат што имаат работа и нека не излегуваат, нема потреба

Навистина нема смисла твојов коментар

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас навикнат сум јас бидејќи ретко излегувам навечер но има такви кој сакаат да излегуваат скоро секој ден и ќе им биде проблем седењето дома.
Навистина Марче преглуп коментар.
Има да што се навикнати на излегување ама ќе мора да се издржи. Подобро седи дома и спаси живот одошто да си по улици .

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Јас од одамна имам "полициски час" тој термин :406389:

Многу ретко излегувам и во лето. Не сум љубител премногу на кафиќи, дискотеки..

Се сложувам со сите глуп ми беше коментарот како и да е нека издржи народот за доброто на сите.

Последен пат уредено:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Мое мислење е дека требаше како во Албанија како што прочитав некаде - од 13 до 5 наутро следниот ден.
Да, и јас сум за да биде плус денски. Навечер кој излага воопшто периодов? Никој.
Во Србија не даде резултат тој полициски час ноќе, бар така мислам.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Да, и јас сум за да биде плус денски. Навечер кој излага воопшто периодов? Никој.
Во Србија не даде резултат тој полициски час ноќе, бар така мислам.
Кај нас проблемот е што денски не седат дома, навечер мислам дека и така не излегуваат многу.