Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

anonimen

Добро-Познат Член
11,721
11,451
113
Нешто најглупо е да се разболеш сред летни горештини особено вирус да имаш температура, грозница, повраќања и така натаму.
Уште полошо е да убиеш/скршиш нога
И на 50 степени да си во гипс/лангета

Beauty

Администратор
52,552
66,453
113
И мене ми падна темп
Уште грло и нос да се среди, ќе умрам веќе од глупави настинки

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
6,373
10,197
113
Моево не било настинка туку корона, сега дознав
И мене така ми рекоа пред недела-две, ми дадоа некои апчиња (заборавив како се викаат) и сега помина.

Лани исто овој период ме фати, истото ми го рекоа, истите лекарства ми помогнаа.

Beauty

Администратор
52,552
66,453
113
Кои апчиња, не ти текнува ?
Дада исто лани имав овој период и јас, буквално.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
6,373
10,197
113
Кои апчиња, не ти текнува ?
Дада исто лани имав овој период и јас, буквално.
За жал не ми текнува, сега баш проверив дали ја чувам кутијата ама веројатно сум ја фрлил.

Жолто-бела кутија, внатре има 6 или 7 апчиња само, долги и жолти. И горчливи се.

Beauty

Администратор
52,552
66,453
113
Него денес има проблеми со некои меилови на Аутлук, Хотмеил … сте приметиле ?

M@RKO

Добро-Познат Член
20,087
7,222
113
Страшно

Beauty

Администратор
52,552
66,453
113
Јас сфатив дека јули мразам ради тоа што во јули сум фатила три пати Ковид, плус еднаш бронхопневмонија дома и еднаш истото со лежење во болница. Не сфаќам што е со месецов

M@RKO

Добро-Познат Член
20,087
7,222
113
Гледам на МРТ 3 има пренос отварање некаков Европски младински олимписки феативал и се одржува и во Скопје. Толку ли не знаат да го организираат или вака им е дадено како треба да го организираат?

Публика слабо, во салата мислам дали е Јане Сандански, нема некоја посебна церемонија на отварање.

Зарем не може на стадион ова да се организира? Сега некој сигурно ќе ми пише дека ова не олимпијада, ама па што има врска можело и подобро да се организира а со тоа претстави државата.

Steff

Добро-Познат Член
36,625
48,554
113
Леле Марко ја мислам ти си единствен во целата држава што следи вакво нешто