Some Special
Добро-Познат Член
- 15,181
- 21,623
- 113
Мислиш на потписот мој?А зошто се тука девојкиве на Роби? Мислам на сликава што прават?
Која димензија да биде?Да, преголем е, смали го, resize. Мада на PC се гледа на цел екран, на мобилен го нема.
Оди на мојот профил и ќе го видишТранслејт? Какви потписи па сега?
Викендов ја гледаав. МалуКоја димензија да биде?
Оди на мојот профил и ќе го видиш
И мене многу ми се допаѓа. Приказната, амбиентот, локациите, актерките, ликовите..се' е топВикендов ја гледаав. Малу
Сакав да ја заследам на инста, ама некои глупости има на профил, нема слики од себе и ништо.И мене многу ми се допаѓа. Приказната, амбиентот, локациите, актерките, ликовите..се' е топ
Дани, да се вклучам од PC и ќе сменам. На мобилен не ми е оволку големо
Повеќето бразилски актерки така..освен Camila QueirozСакав да ја заследам на инста, ама некои глупости има на профил, нема слики од себе и ништо.
И Juliana PaesПовеќето бразилски актерки така..освен Camila Queiroz
А што се работи во серијава? Ако е некоја серија со 20 женишта и нивни животни приказни, нема да гледам.И мене многу ми се допаѓа. Приказната, амбиентот, локациите, актерките, ликовите..се' е топ
Па, сместена е во 60-тите години на минатиот век, за жени што отвораат свое кафуле. Многу е квалитетно снимена и сосема убаво изгледа. Исто како Велвет, од тоа што имам видено.А што се работи во серијава? Ако е некоја серија со 20 женишта и нивни животни приказни, нема да гледам.
Аман со тие серии како Велвет, почна коса да ми се крева од такви серии. Буквално има милијарда серии на тој фазон.Па, сместена е во 60-тите години на минатиот век, за жени што отвораат свое кафуле. Многу е квалитетно снимена и сосема убаво изгледа. Исто како Велвет, од тоа што имам видено.
Мене ми е прва Галерии нема, ама по амбиентот баш на Велвет ми наликува.Аман со тие серии како Велвет, почна коса да ми се крева од такви серии. Буквално има милијарда серии на тој фазон.
Велвет и Кафе најобработувани теми еверАман со тие серии како Велвет, почна коса да ми се крева од такви серии. Буквално има милијарда серии на тој фазон.
И што е тема, 116 женишта отворат некое кафе, и тоа е сѐ?Ако ви се допаднала Велвет, гледајте ја. Не е иста темата, само ваљда дека во горе-долу ист временски период се одвиваат настаните ми се толку слични.
Чекај, тек две епизоди изгледавИ што е тема, 116 женишта отворат некое кафе, и тоа е сѐ?
Па, што е приказна во серијава? Не е ваљда да две епизоди отвараат кафичЧекај, тек две епизоди изгледав
Па главната доаѓа во Рио и дознава дека ја изневерува мажот. Се среќава со стари пријателки, решава да не тагува и заедно се договараат да отворат кафуле. Главната ваљда пејачка ќе биде по најавите, серијата е всушност за bossa nova бранот во музиката и неговата популарност во Бразил. Интересно е да се види начинот на живеење во тоа време, а и кадровите се прекрасни.Па, што е приказна во серијава? Не е ваљда да две епизоди отвараат кафич