Спорт

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
52,305
66,022
113
  • Автор на оваа тема
Во оваа тема коментирајте за спортски натпревари, светски првенства и олимпијади, резултати, играчи, кладилници и се останато поврзано со спорт

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Јас инаку Германија ги почитувам како нација и се' али нигогаш не сум навивал за нив. Се надевам дека Холандија или Аргентина некао ќе ги тепаат.

А каде им е е*аната одбрана на овие Бразилци? :ludlisi:

Beauty

Администратор
52,305
66,022
113
  • Автор на оваа тема
Во три минути паднаа четири гола :haha:
Јас воопшто не ги сакам, иако неоспорени се нивните квалитети во сите сфери.

Some Special

Добро-Познат Член
15,889
22,736
113
Вака им изгледа теренот на Бразилците кога играат со Германија :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,128
450
83
Бразилците тренирале фудбал со штикли, по препорака од Адријана Плима, па затоа и воопшто не е чудно тоа што изгубија.

Деца бразилски, фудбал се игра со копачки, а не со штикли. :haha:

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
:haha: :haha:

Ќути бар Нејмар и Т. Силва се спасија од овој срам. Али ете без два клучни фудбалери Бразил веќе не е истиот Бразил. Истото ќе беше со Аргентина без Меси, Игуаин и Ди Мариа (башка што утре ќе играат без него)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Иако не пратам фудбал баш, од старт реков сум за Аргентина или Холандија, двете утре ќе се сретнат, ама сепак Аргентина е мојот #1. Германците секогаш ги почитувам во доста работи, машинерија се за многу работи во светот, тоа е факт и така ќе си остане.

Some Special

Добро-Познат Член
15,889
22,736
113
Конечно на виделина излезе вистината за победата на Германија над Бразил. Одговорот е едноставен, бразилските играчи воопшто ги немаше на теренот :haha: