Сеиротека

  • Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Непотребно се глупира, до одредена граница е симпатично, ама ова прејде граница.
 

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Зашто се тресат вакви глупости :haha: :haha: :haha: И зашто го замара детево и објавува цццц
 

M@RKO

Добро-Познат Член
18,039
5,533
113
Зошто на детето јавно и вика дека како сељанка не се носат весниците?

Разбирам сака да и покаже на ќерка и како работаат во телевизија ама жено дај не го смарај јавно пред камера :haha:
 

M@RKO

Добро-Познат Член
18,039
5,533
113
:haha:

Ма женава е уфилмена, гајле ѝ е за дете, живее во тој филм дека она е некој суперстар.
Живее во филмот дека е мега гига успешна жена и паметна, дека е јака пичкетина што би рекол Зоки Фаци.
 
Top