Сеиротека

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
34,134
45,717
113
Хахаххахахаххахахаххаа дааааааа

Јас мислам сите кои би дошле тука, тоа ќе им беше културен шок :haha: вакво нешто само на Балкан може

Steff

Добро-Познат Член
34,134
45,717
113

Beauty

Администратор
50,426
62,915
113
Ма секта е некоја ова сто посто, ете постојат секти очигледно.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,994
9,655
113
Во едно училиште во мојата општина, каде што предавав пред неколку години, наставниците и стручните служби ме предупредија дека не смеам да му давам на еден од учениците да учествува во изработки по повод Велигден, Божиќ и други религиозни празници бидејќи мајката била дел од некаква религиозна група во која тоа не било дозволено. Дури и се карала со наставниците поради тоа. За среќа, јас немав проблем со неа. :406389:

Beauty

Администратор
50,426
62,915
113
Ова ми е настрано. Стварно.
Во што сакаат и како сакаат нека веруваат, ама нив им се испрани мозоците и затоа е оваа нирвана на видеово. Во таква состојба, они се надвор од реалниот свет, дури и проблеми од секојдневието за нив сигурно не се проблеми, туку со нивното верување, мислат дека се над тие проблеми.

Beauty

Администратор
50,426
62,915
113
Ма забегана скрос, ама греота бе? Да се оддадеш на ова, да веруваш на ова, којзнае човеков што приказни им мота и во што ги тера да веруваат.
Инаку овој човек порано имаше некои емисии на МТМ и локалните, очигледно пропаганда некоја, каде истеруваше демони од луѓето и тоа беше и шокирачки и неверојатно.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,117
6,429
113
Ма забегана скрос, ама греота бе? Да се оддадеш на ова, да веруваш на ова, којзнае човеков што приказни им мота и во што ги тера да веруваат.
Инаку овој човек порано имаше некои емисии на МТМ и локалните, очигледно пропаганда некоја, каде истеруваше демони од луѓето и тоа беше и шокирачки и неверојатно.
Ти истерувачи на демони се чудна работа. Луѓето што идат на истерување паѓаат во несвеат, се тресат повраќаат..
Сум гледал некој такви видеа и језиво е.

Beauty

Администратор
50,426
62,915
113
Па тоа го правеше овој, истиот е тој, и тоа одеше буквално секој ден навечер на локалните, во тек на серија или меѓу серии.
Не навлегувам, но со овој памет кој ме држи добро, не би помислила да одам на такво нешто.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,117
6,429
113
Па тоа го правеше овој, истиот е тој, и тоа одеше буквално секој ден навечер на локалните, во тек на серија или меѓу серии.
Не навлегувам, но со овој памет кој ме држи добро, не би помислила да одам на такво нешто.
Јас како помал сум бил на бајачка :406389: Не верувам во такви работи, ниту мојте нешто веруваат но сепак и препорачале на мајка ми, она ајде да пробам тоа.

Како помал сум имал навечер страв. Често кога ќе останам сам навечер со брат ми а мојте се излезени заглавуваат негде во кафана, кафиќ јас навечер ќе заспијам и се будам во страв дека ги нема мојте со плачење. Штом после посета на бајачка не сум имал страв најверојатно помогнала таа будалаштина.

Колку се сеќавам како низ магла нешто старата правеше со вода :hehe:

Beauty

Администратор
50,426
62,915
113
Хахаххахахаххахаххахахахахаххахахахха

Кај ја најде таа жена