Сеиротека

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Стојат две мали деца пред црква и гледаат како од црквата излегува штотуку венчан брачен пар…
Едното дете му вели на другото:
- Гледај сега паника!
Трча до младоженецот, го фаќа за рака и му вели:
- Здраво тато!!!

:haha:

Да не пробал некој вакво нешто?

yaprak_sonunda

Нов Член
217
0
0
Ахахахаха јак е вицов, човече...ТАТО бе !!! ахахахахахах и крај со свадбата, колку ора да се свират ЏАБЕ ! :)))

п.с. ако нисте задовољни са собом, преџите у претсобју.

Bibliophile

Член
459
1
18
Кој би рекол дека во една мала државичка како оваа Македонија, постојат верни и искреени фанови кои ги поддржуваат на нашите популарни естрадни ѕвезди. Малку подалеку од оваа точка на планетата (ако се наоѓате во Македонија) ширум светот верните фанови, повеќето - девојки, сечат вени, се преименуваат во името на својата омилена ѕвезда, се колнат во цркви на вечна љубов за нивниот идол-симпатија, ги следат на сите турнеи ширум државата или светот.

Кај нас е сепак малку поинаку, секој може да ги допре, да ги договори на кафе, да си се најдат на фејсбук, да си титкаат на телефони и да им поставуваат безброј битни и небитни прашања.

Во продолжение ќе ја истакнеме младата Кети Тодевска - мастер Фан што ја обожава воопшто целата македонска естрада. Кети со своите 16 години има фотографии од сите можни естрадни уметници од државава, од дебитанти до истакнати уметници. Тоа што е интересно е дека оваа млада девојка има контакт со скоро... еве да речеме, сите личности на македонската естрада. Таа со нив постојано си пишува на фејсбук и се договара за кафе и прошетки.

Кети е се повеќе популарна, неа ја знаат сите јавни личности, нема пејач кој еднаш запеал на Макфест, Кано Фест, Трубадури, Евро Фест а да не ја забележи милата Кети. Ако се прашувате зошто е тоа така... Зошто баш за неа одвоивме една статија? ...

Превземен разговор помеѓу Мартин Филиповски (Next Time) и Кети Тодевска.

Малку внимание и за Роберт Билбилов.

Искрено, имавме нерви да селектираме само две коментарчиња, Кети е толку редовна и одговорна кога ќе оставите пост, нема шанси да не ве испочитува со коментар или да не ви го поддржи ставот со еден клик "Ми се допаѓа (Like)".

Верувајте останаа уште многу содржини... Аа..за нив отом-птом !

До следна инспирација...

Извор: http://radiomk.com/scena-makedonija-balkan-svet/makedonska-scena/36-vesti/133-ketitodevska-fan-na-godnata

Греота е девојчево, сигурно нешто не е во ред со неа. Ама коментариве.... :haha:

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
-Mоже лајк?
-Не си ми пријател.
-Како тоа?
-Ќе видеш за 5 секунди. :haha::haha::haha::haha::haha:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Заглавиле две плавуши во лифт.
Едната вика: Помоооошшш!
Втората вика: Помооошшшш!
Ајде сега заедно, предложила едната плавуша.
Заедноооооо!!!

Dexter26

Добро-Познат Член
4,107
428
83
igorao85 напиша:
Кога јас бев средно, пред нешто повеќе од 8 години, нешто вакво се случи во реалност со мома која што даваше крв за Црвен крст во училиштето, ден пред да добие.

Наредниот ден, кога доби, и тоа баш бели панталони, оф оф оф, едно црвенило. :off:

За нејзина среќа, еден од дечките со длабоки џебови, кој тогаш си купи тазе нов автомобил, беше од поодамна "запален" на нејзе, па ја однесе дома, во спротивно, дали автобус, дали такси, едно е сигурно, а тоа е дека ќе ја памтеа.

Но најсмешниот дел е фактот дека баткава со длабоките џебови на крајот не доби ништо од нејзе, туку баш се погоди на матурска, после заедничката прослава со професорите и останатите класови, заминавме во Македонска Куќа.

Па момава му го побарала клучот од колата, бидејќи таму и останала ташната, за да се нашминка и досреди.
А тука, кај колата, ја чека другар мој, од ние кои бевме ситни риби тоа време, и си поминаа убави меѓусебни интимни моменти во возилото, едно 20-30 минути, а овие другиве го држат зафатен баткава со длабоките џебови во ресторанот, му вадеа муабети и досадуваа, се со цел да го задржат внатре.
Ај дека делува глупаво денес, ама друго е на 18 години, на матурска прослава, па уште и во туѓ автомобил.

Подоцна баткава со длабоките џебови дознал за ова, ама тоа било веќе месеци после матурската, и на крајот другаров мој му вели:
"Види, што се однесува до мене, ти слободно вози ја, а јас слободно ќе ја д*пам".

Со сета почит кон припадничките на женскиот пол, целта воопшто не ми беше да навредам никого.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Тргнале мравките да ловат слон. Оделе низ шумата и здогледале еден како си лежи во една сенка.

Ја оставила мравката Душица да го чува слонот да не побегне, а тие отишле по појачување.

Се враќаат тие после 15 минути, слонот го нема и се свртеле кон Душица:

- Кај ти е слонот, црна Душице?

- Ми избега...

- Немој да лажеш, каде е слонот кажи!?

- Ми избега, навистина

- Реков немој да лажеш Душице, имаш мрсно околу устата...

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
igorao85 напиша:
Тргнале мравките да ловат слон. Оделе низ шумата и здогледале еден како си лежи во една сенка.

Ја оставила мравката Душица да го чува слонот да не побегне, а тие отишле по појачување.

Се враќаат тие после 15 минути, слонот го нема и се свртеле кон Душица:

- Кај ти е слонот, црна Душице?

- Ми избега...

- Немој да лажеш, каде е слонот кажи!?

- Ми избега, навистина

- Реков немој да лажеш Душице, имаш мрсно околу устата...
Хахахахаа :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
  • Автор на оваа тема
:haha::haha::haha::haha::haha:
Доаѓа сега изборна кампања, ќе паѓаат бисери. :ehh:

Инаку и ова е легендарен предизборен материјал:

Фрчко! :sto zboris::haha:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
:haha::haha::haha:

а бре Ѓорѓе, црни Ѓорѓе.. го нема нешто :off:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Буреконосач? Ова ли е претседател бе? Како Македонец се срамам од него...

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
  • Автор на оваа тема
И двајцава се фрикови, иако Фрчкоски барем знае да гукне нешто.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
хаха..епик..
Би сакал и за овие избори да има нешто вакво, ама што, машко со женско нема да биде толку интересно.:haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
  • Автор на оваа тема
Криво ми е што не сум го гледал дуелот меѓу Бранко и Љубчо од 1998-ма, и ден-денес луѓето се потсетуваат на цитати од тој настан.