Сеиротека

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
34,452
46,034
113
Леле ова беше ужас, баш како индиска серија.

Beauty

Администратор
50,861
63,632
113
Епа што се чудат Србите, не сфаќам.

Секоја година за Врање има тури :neznam::haha:

Steff

Добро-Познат Член
34,452
46,034
113
Епа што се чудат Србите, не сфаќам.

Секоја година за Врање има тури :neznam::haha:
Ама тура до Лидл :haha: :haha: :haha: не тура до Врање да разгледаат не знам ни јас што, туку во Лидл да се оди, осмото светско чудо. :religiozen:

Beauty

Администратор
50,861
63,632
113
Ама тура до Лидл :haha: :haha: :haha: не тура до Врање да разгледаат не знам ни јас што, туку во Лидл да се оди, осмото светско чудо. :religiozen:
:smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

Не. Пишува Еднодневна прошетка Врање (со посета на Лидл). Ги оставаат во градот да шетаат низ продавници, и потоа се оди до Лидл. Мада за вас може чудно да звучи, што знам, но мислам за луѓево битно е да одат во Лидл :haha:

Steff

Добро-Познат Член
34,452
46,034
113
Да, сега гледам дека прочитав без ова со посета :406389:

Не знам, Лидл беше сензација кога дојде кај нас, и уште луѓе одат таму како хипнотизирани, јас мислам отидов два пати таму за овие 2-3 години како дојде кај нас и баш ништо спектакуларно е. :neznam:

Ок, разбирам дека е дисконтен ланец и има евтини продукти, ама сепак... Не знам дали имавте слушано, но тој прв ден кога се отворија продавниците, луѓе се тепаа за пилешко, гужви беа, редови километарски итн итн. Тоа беше страшно нешто.

Beauty

Администратор
50,861
63,632
113
Да, да, тоа пишуваше баш. Тоа се живи глупости. Буквално.

Beauty

Администратор
50,861
63,632
113
Сакам март април да одам на шопинг. Дали да биде тоа Белград, со оглед дека за Бг бараат ПЦР тест.
Дали во Белград има молови, искуства ваши ?

Steff

Добро-Познат Член
34,452
46,034
113
Из Печењевце петнаес за пет, у пет до пет... :se poklonuva:::haha:
... на отварање Линде :haha:

Сакам март април да одам на шопинг. Дали да биде тоа Белград, со оглед дека за Бг бараат ПЦР тест.
Дали во Белград има молови, искуства ваши ?
Има секакви, ама не одам, не сум баш фан по шопинзи.