Сеиротека

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
34,319
45,896
113
Мене ова не ми е ни смешно ни ништо, генерално ваквите перформанси ми се глупаво реализирани и толку. Има некоја поента, ок, ама перформанси од ваков вид во главно не излегуваат како што треба.

Beauty

Администратор
50,691
63,354
113
Последниве месеци презасакав кучиња. Дури се чудам. Порано се плашев и бегав, сега многу ги сакам.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,257
6,542
113
Последниве месеци презасакав кучиња. Дури се чудам. Порано се плашев и бегав, сега многу ги сакам.
Сакам кучиња ама од овие уличниве бегам штом ги видам. Дури ако сум сам и ако видам куче на тротоар идам од спротивна страна. Мразам улични кучиња.

Улично куче не треба да постои.

Beauty

Администратор
50,691
63,354
113
Ма душички се и тие ама треба еднаш засекогаш да се реши тој проблем со улични кучиња.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,257
6,542
113
Ма душички се и тие ама треба еднаш засекогаш да се реши тој проблем со улични кучиња.
Душички се но огромни како диви волци не средени а ги има и такви кој одвај се движат повредени. Страв да те фати кога ги гледаш пред контејнерите да не те нападне некое, плус може да се ширење на болести. Истово и за мачките го мислам.

Мора веќе еднаш засекогаш да се реши проблемот со нив а и да се најде решение кантите да бидат затворени затоа што за било кој град е гнасна слика.

Beauty

Администратор
50,691
63,354
113
Лелелее сакам да пробам да живеам во таква савана, во џунгла, во пустелија некоја. Баш сакам, зашто да не