dallavera
Добро-Познат Член
- 3,664
- 4,308
- 113
И јас не се разбирам, али така сум чул.Далаверите се разбираат во тоа.
И јас не се разбирам, али така сум чул.Далаверите се разбираат во тоа.
Веројатно во трамвај / автобусИ јас не се разбирам, али така сум чул.
Нешто добро бараташ со цениве за бело ?Види, белото е скапо, мора да заработи за некој грам повеќе.
Твој проблем, за мене па отсуството на таквите како нив е основен предуслов за воопшто да земам нечија музичка понуда во предвид.Без Каролина и Цеца, не правам муабет.
Де бре, се зезамТвој проблем, за мене па отсуството на таквите како нив е основен предуслов за воопшто да земам нечија музичка понуда во предвид.
На радио. А мислам и Ескобар го гледав еднаш на теве.Веројатно во трамвај / автобус
Во оваа анкета Дали слушате радио да се стави дополнителна опција - > само за цени на белотоНа радио. А мислам и Ескобар го гледав еднаш на теве.
А во заграда (само Аца Лукас)Во оваа анкета Дали слушате радио да се стави дополнителна опција - > само за цени на белото
Синоћ сам налетео на то, видим пише Радио 3 а у позадини наратор рече Радио ИН па ми је било втф.Beogradska Radio 3 je odradila rebranding u Radio IN. Koncept i slogan su preuzeli od niskog IN Radija. Sa strane muzike su tokom leta presli na mix stranih i domacih hitova i potpuno prebacili na pop-folk i folk muziku. Vlasnik je Naxi Media Mix (Naxi Radio, Nostalgie, TOP FM)
Link za uživo slušanje
Марко Шипка е таму во радиото
Знаев дека ќе има некој малку вакви коментари кога е во прашање Марко Шипка. Музиката на радиото е супер барем мој вкус на музика неколку години што слушам повеќе. Се надевам некогаш во иднина ќе прерасне во национално радио кое ќе може да се слуша FM во цела држава.
Студиото од видеото е во ШтипКај им се наоѓа студиово на Канал 77?
Оваа емисија оди на околу 10 локални телевизии низ Македонија (и на секоја телевизија е различен термин). Да, прво студиото беше петта класа, сега е малку посредено, а до кај се со нивна ТВ, незнам.Сум ја запеиметил оваа емисија на некој локални телевизии поточно во Тетово на Kiss&Mенада.