Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

PeterGriffin

Mодератор
2,377
2,668
113
Ја може сум луда со Вучиќ, ама коментариве на соц мрежи се хит. Толку нашиве го сакаат, му заблагодаруваат, величат, он бил Исус за Балканот, он бил најдобар, он требал да не присвои во некаков православен сојуз, он ќе не штител од лошите Бугари, итн итн

Вучиќ требало како предмет на факултет да се учи :plac: :plac: :plac: :plac: :se poklonuva::
Voc dis?

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Босна не можела :(
Ова било Православни сојуз.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Колку е душа 334545
О колку само српскиот шовинизам е распространет и не сакаат македонците да го прифатат истиот... Ко шо е албанскиот сепаратизам, грчкиот ирендентизам и бугарскиот неоврховизам, така и србиве исто си тераат своја пропаганда... А богами преку србиве и татариве и русите си тераат свои интереси.
Затоа немојте да ми ги величате србите, читнете историја и влечете ги нивните интереси за нивната вардарска бановина. :)

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
О колку само српскиот шовинизам е распространет и не сакаат македонците да го прифатат истиот... Ко шо е албанскиот сепаратизам, грчкиот ирендентизам и бугарскиот неоврховизам, така и србиве исто си тераат своја пропаганда... А богами преку србиве и татариве и русите си тераат свои интереси.
Затоа немојте да ми ги величате србите, читнете историја и влечете ги нивните интереси за нивната вардарска бановина. :)
И тоа токму Вучиќ е најдобар пример за великосрпска реторика и пропаганда, како екс-радикал.

А изгуглајте ја таа мапа на Велика Србија и што сѐ радикалите подразбираат од Србија.

Вучиќ буквално сѐ што каже, читајте обратно од тоа. Ако каже дека сме единствени кои не барале името да се смени, знајте дека ние буквално бевме први кои бараа да се смени името. Тој лаже и кога лаже.

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Па бегство не е решение. Ако си храбар, оди реши го проблемот, превземи нешто, а не бегање и тоа во друга земја да работиш како роб.

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Како да се решаваат проблемите?
Лично, ти, придонеси со чесно и коректно работење. Ако не бива, карање, јавување по институции, пријави. Јас така правам, и во главно барам со шефовите или директори да разговарам. И во меил кога ќе ги набуташ директорите, ќе видиш како одма ќе ти одговорат и решат проблем, од искуство зборам за А1, Катастар, ЕВН, Водовод и секако УЈП ми е омилена...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Лично, ти, придонеси со чесно и коректно работење. Ако не бива, карање, јавување по институции, пријави. Јас така правам, и во главно барам со шефовите или директори да разговарам. И во меил кога ќе ги набуташ директорите, ќе видиш како одма ќе ти одговорат и решат проблем, од искуство зборам за А1, Катастар, ЕВН, Водовод и секако УЈП ми е омилена...
E тоа е и проблемот. Не може од прва со убаво цивилизирано па мора да помине со јавувања, со малку караници, повишен тон, нервози да се решат работите.

Зошто да не биде од прва се смирено решено?

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Еј, браво!

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
E тоа е и проблемот. Не може од прва со убаво цивилизирано па мора да помине со јавувања, со малку караници, повишен тон, нервози да се решат работите.

Зошто да не биде од прва се смирено решено?
Moже смирено, но за ваков народ мора лошо. Тоа лошо не мора карање, едноставно пожали се или пофали, има некои од Водовод кои до ден денес ми честитаат празници во пораки, го имаат мојот број од контакт центарот кога ѕвонев на пијано за да ги фалам и беa пресреќни што некој ги фали.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
има некои од Водовод кои до ден денес ми честитаат празници во пораки, го имаат мојот број од контакт центарот кога ѕвонев на пијано за да ги фалам и без пресреќни што некој ги фали.
Реков достааааааа :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Moже смирено, но за ваков народ мора лошо. Тоа лошо не мора карање, едноставно пожали се или пофали, има некои од Водовод кои до ден денес ми честитаат празници во пораки, го имаат мојот број од контакт центарот кога ѕвонев на пијано за да ги фалам и беa пресреќни што некој ги фали.
Реков ја ти не се мажиш.
Наместо на бивши да вртиш кога си пијана, ти на Водовод вртиш да ги фалиш. :religiozen:

Some Special

Добро-Познат Член
15,181
21,626
113
Наместо на бивши да вртиш кога си пијана, ти на Водовод вртиш да ги фалиш. :religiozen:
Фала Богу, Бјути имала разумност да и кога е пијана не прави такви глупости да ѕвони на бивши. Бившите не за џабе се бивши. Да вределе немало да бидат бивши. :haha: :haha: :haha: