Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Пушти ја Ендер со гифче некое, да се посмееме со баба ми, мајка ми и комшилица Ката :smeenje: :smeenje: :smeenje:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Аријанит Хоџа, чоече од платен список на АР среди работава изгледа....
Идеме јако, идеме јако, уште сончогледи ако прелетаат од маливе други партии, пепел...

Подобар роденденски поклон сум немал, мајке ми, утре се праам Петре Шилегов, а задутре има да сум Таљат Џафери со љокање, со све...

Маме сиба све живо со извинуење, ова срце ќе ме фати како тргна... 46566

Нека ни е аирлија новата влада наскоро... И да даде Господ, пасок сценарио да ја снајде СДС, а богами и канцерот на државата: ДУИ!

Историско е падот на дуи, не знам дал го гледате и сфаќате, ама ова е сега и веќе никогаш да не се повтори!

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Левица ќе рока со ВМРО. Мицко мислам би паднал под влијание од страна, но Апасиев не. Исто и Апасиев не би имал простор за неговата левичарска политика покрај ВМРО.

Нека е на здравје новата влада!

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Што се радувате бадијала. Заев си искористи тоа што требаше да си искористи и сега ќе не остава како знаеме и умеме да се снаоѓаме а тешко гледам дека за брзо државава ќе се издигне на површина од гомениците.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Па ако останеше, уште милион други глупости следуваа и гомненици. Подобро сега него уште толку да не заглавеше.
Затоа е радоста.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Мислат ова е така едноставно?

Туку други работи имаат приоритет но овие за спортски коментатори им е битново моментално :off:

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
А терористине што се закануваат со војна :off:
Ене ви го Косово, таму идете и меѓу себе војувајте.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Мислат ова е така едноставно?

Туку други работи имаат приоритет но овие за спортски коментатори им е битново моментално :off:
Ќе склепам ја нешо за оваа тематика наскоро, имав еднашка зборено...
Влада што паѓа, не знае кај тера...

А терористине што се закануваат со војна :off:
Ене ви го Косово, таму идете и меѓу себе војувајте.
Племенцето на копче е веќе минато. :) Доаѓаат образувани албанци (што добар дел можеби и се од овде, а не доселеници од протекторатот) кои знаат како да играат согласно политичката култура а не со закани.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113