JeftoMKD
Добро-Познат Член
- 725
- 1,547
- 93
И информации и аналитика и така...Имаш некоја друга информација?![]()
Исто и во Унгарија да не мислите дека ќе падне Орбан или да си прилегнам?
И информации и аналитика и така...Имаш некоја друга информација?![]()
Не, зошто таму гледам дека е 60% за Орбан.Исто и во Унгарија да не мислите дека ќе падне Орбан или да си прилегнам?
Се гледаИако не ми е битно за србиве ниту пак следам
Не ми е поле на интерес ниту пак на работа, затоа... Има и други причини што не ве тангираат.Се гледа![]()
Таму шансите се големи за опозиција, дури и најголеми. Јас искрено немам некои очекувања за парламент, но најбитно е да биде втор круг за претседателски избори. Тука шансите се буквално 50:50.За локалните тоа не знам, немам информации како би било.
Опозиција каже во БГ има мнозинство.Побеџујемо ли Стевче?![]()
Па убаво јас пишав "уште долго време ќе излегува он од фрижидер"Па секаде читам дека победил Вучиќ.
Кај е твојата честитка?Честитки вриштат на социјалниве мрежи, мислиш ние сме избрале претседател и премиер
![]()
![]()
Плот твист.Ма не се бавам ја со политика, ниту сакам.
Остај тука што се шалам, но подалеку од вакви работи, подалеку!!!
Најверојатно е и така. Голем дел од тие апстиненти што излегоа вчера гласаа за радикалски пацијенти како Заветници, Двери, Нада и слични.Па секаде читам дека победил Вучиќ.
Учествуваше на протестите против Рио Тинто, или само ги гледаше на екран и се радуваше на Фејсбук и слични Интернет селски чешми ?Најверојатно е и така. Голем дел од тие апстиненти што излегоа вчера гласаа за радикалски пацијенти како Заветници, Двери, Нада и слични.
Опозиција стои лошо, само 50 мандати во Собранието.
60% за Вучиќ на претседателски избори, нема втор круг.
Единствено останува некоја надеж за опозиција во Белград, мада колку гледам пројекции, ни тука нема некоја шанса.
А и јас будала па се понадав и очекував нешто од овој ментален народ, за никаде сме.
Учествуваше на протестите против Рио Тинто, или само ги гледаше на екран и се радуваше на Фејсбук и слични Интернет селски чешми ?
Не си ништо поарен од менталните, всушност ти си коренот на менталитетот, па сега повели барај си дежурни кривци колку ти душа сака - се` додека ти не си кривецот, се разбира.
Ona mu licno na DM poslala cestitku:Кај е твојата честитка?![]()
![]()
Није дозвољено да на форуму откривамо личне податкеOna mu licno na DM poslala cestitku:
Не, зошто тој буквално живее за тоа.Ама не му е досадно иначе на човеков да се замара со ова и да оди по интервјуа и глупости уште 4 години?
Сериозно, нели му здосади таа улога?