Од каде ви дојде инспирацијата за никот?

• Автор на оваа тема Phillip
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
  • Автор на оваа тема
Насловот кажува се.

Мојот е едноставен.Филип ми е името.:haha:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
IGORAO85

Бидејќи страшно ми иде на нерви кога ме викаат ИгорЧЕ, им ставив вето на сите шо ги знам да ме викаат така. Наместо тоа им наредив :haha: да ме викаат ИГОРИШТЕ. Сосем случајно дознав дека на бразилски Игорче е ИГОРИЊО, додека Игориште е ИГОРАО. Така да еве ме :). 85 e годината кога сум роден.:)

Losteech

Администратор
663
0
0
Лостич ме завикаа на блог, затоа што бев заразен ептен со LOST.
Оттаму и никот. :)

LUNA

Нов Член
71
0
0
Мене не ми текнуваше како да се потпишам на форумов и се мислев,и го погледнав кучето до мене седеше и си викам ај ќе се потпишам како LUNA бидејќи така ми се вика кученцето мое.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Од овој филм со Кетрин
http://www.imdb.com/title/tt0345591/

Малото девојче од првиот дел, а потоа главен лик во останатите продолженија се викаше така и мене ми беше симпатично името. Сакав да го сменам за новиот форум ама сепак го оставив исто

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Од Mulholland Drive (оној автопат во Лос Анџелс што оди покрај океанот), го спомнаа во епизода од 90210.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Mulholland напиша:
Од Mulholland Drive (оној автопат во Лос Анџелс што оди покрај океанот), го спомнаа во епизода од 90210.
Има и филм таков со истото име.

П.С повеќето така ме викаат нагалено, Боби или Боше. :)

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Па јас имав многу акаунти на стариот форум, и сите ми беа блокурани со јасни причини. Еднаш за последен пат решив да се регистрирам од кај тетка ми, и кај нејде на комјутерот имаше нешто 22а и го ставив, онака.

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Lucas Scott main character во Три Хил. Лик со кој многу карактерно наликувам.

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Трајче се викам и од таму произлезе „Таки“ (инаку го мразам тој ник :haha:), ми го дадоа на почетокот во средно најверојатно бидејќи ги мрзе да кажуваат Трајче или така некако. Додека 252 ми се допаѓа како број, нема некое посебно значење.

Developer

Член
65
1
16
A web developer is a software developer or software engineer who is specifically engaged in the development of World Wide Web applications, or distributed network applications that are run over HTTP from a web server to a web browser.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Кристијан се викам, па како кратенка го земав Крис. Јас всушност откако излегов од средно осетив дека се викам Кристијан :haha: или ете Крис, затоа што порано никој не ме викаше по име, дури ни оние од најблиското друштво. Имам презиме кое сите милуваа да го користат пред моето име, но како што реков откако завршив средно тоа се промени, факултет, работа, нови луѓе, нови навики. :)

Superman

Член
218
4
18
Mulholland напиша:
Јас мислев од Mulholland drive филмот на David Lynch, а тоа да ти било од 90210 :D

А мојот nick очигледно од мојата омилена серија (види потпис :)) иако Clark се уште не е Superman во Smallville :)

emma-chan

Нов Член
85
1
0
обожавам кога ме викаат ема, а чан ми дојде од наруто односно кога на сите девојки на крајот од името се додава чан, а кај момчињата кун или сан :)

Posh Girl

Нов Член
233
0
0
Јас сум фан на Викторија Бекам и поради тоа го избрав овој ник.