Дискусии за цртани серии

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
15,036
20,583
113
Кај нас на ДВД беше излезено, моите ни купуваа на мене и брат ми разноразни цртани пред 15тина години, па затоа и знам.

Преретардиран цртани, но затоа и го обожавам :406389:
 

TVman

Добро-Познат Член
12,378
7,205
113
Називот е јак :hehe: :hehe: :hehe:

Од цртани излегуваа по весници Нинџа желки на ЦД, тие ги собирав :haha:
 

M@RKO

Добро-Познат Член
13,457
2,309
113
Се сеќава некој на Хи Мен

Мравката Ферди
 

Steff

Добро-Познат Член
15,036
20,583
113
Химен да, мислам дек знаев да фатим некоја епизодичка на тв, мислам на локални начекав.

Другово врска немам што е.
 
Top