Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
52,085
65,667
113
Сепак, тоа што она го објавува овие денови за урбаната мафија од ВЛЕН е страшно и поткрепено со докази. Јас стварно верувам дека добива закани.
Ма 24 часа треба не само она, сите лајв да пуштат од оваа дивина во земјава!
И не е ова од сега, односно само овие дека правеле, ама ова мора МОРА да се сопре некако, мора, преку глава од ова локално богатење на секоја будала неписмена. Уназад со години години се гради кај се стигне во оваа џунгла, Скопје води на чело, ама ја се кладам и во другите градови е исто, само не во оваа мера како во Скопје.

И бај д веј, настрана политика, ама женава како цепа скопски, хахахаа
Класика скопско зборење, преобожавам! :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
19,811
6,996
113
Ма 24 часа треба не само она, сите лајв да пуштат од оваа дивина во земјава!
И не е ова од сега, односно само овие дека правеле, ама ова мора МОРА да се сопре некако, мора, преку глава од ова локално богатење на секоја будала неписмена. Уназад со години години се гради кај се стигне во оваа џунгла, Скопје води на чело, ама ја се кладам и во другите градови е исто, само не во оваа мера како во Скопје.

И бај д веј, настрана политика, ама женава како цепа скопски, хахахаа
Класика скопско зборење, преобожавам! :haha:
И што ќе смени со пренос во живо од телефон? Само народот ќе знае дека е дива градба а нема ништо да се промени ниту ние народот многу и реагираме во оваа банана од држава. Се знаеме ама ништо не правиме сите.

Beauty

Администратор
52,085
65,667
113
Па локални идат. По мене, ова треба да се казни, макар и од инает.
Мене ме боли зашто илјадници луѓе направија куќи и станови на ваков начин, додека ние нормалните живееме од месец за месец.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,128
450
83
Па локални идат. По мене, ова треба да се казни, макар и од инает.
Мене ме боли зашто илјадници луѓе направија куќи и станови на ваков начин, додека ние нормалните живееме од месец за месец.
Е не ме заплашувај сега со ова живеење од месец за месец.

Ако живееш од месец за месец како портпаролка на твојата битолска миленичка, како ли па таа живее ? :406389:

Под обични смртници се подразбира луѓе кои се занимаваат со секојдневни проблеми, а не со јавните настапи на јавните личности, кој што рекол или напишал за нив, или како биле дотерани во нивното последно гостување во нечија емисија.

Ти повеќе оставаш впечаток на личност која спаѓа во овие вторите, а ако тие живеат од месец за месец, што да се каже па за овие првите - обичните смртници ?

Beauty

Администратор
52,085
65,667
113
Ма цел свет врие од фанови и каква врска има тоа со живеачка хахахах

Фанови има секој, ако е за тоа, Цеца Карлеуша Теа имаат милион по хард кор фанови од ние тука во МК. Во Грција врие од фанови на Ана Виси, Деспина Ванди, Елени Фуреира и каква врска тоа со живеачката. А да не збориме за фанови на странски пејачки од типот на Тејлор Свифт, Нора Џонс, па чак и закоравени фанови на Мадона и Бритни кои се тепаат и коси кубат со неистомисленици. Чак и во тоа ние сме уназадени тука

Dexter26

Добро-Познат Член
4,128
450
83
Ма цел свет врие од фанови и каква врска има тоа со живеачка хахахах

Фанови има секој, ако е за тоа, Цеца Карлеуша Теа имаат милион по хард кор фанови од ние тука во МК. Во Грција врие од фанови на Ана Виси, Деспина Ванди, Елени Фуреира и каква врска тоа со живеачката. А да не збориме за фанови на странски пејачки од типот на Тејлор Свифт, Нора Џонс, па чак и закоравени фанови на Мадона и Бритни кои се тепаат и коси кубат со неистомисленици. Чак и во тоа ние сме уназадени тука
Да си жива и здрава, и јас познавам секакви кои слушаат музика од секакви, но не се занимаваат со нивните секојдневни животи.

Но добро, тоа говори за мене и за мојата дружина, очигледно и ти твојата дружина сте друга приказна.

alek

Добро-Познат Член
791
260
63
И што ќе смени со пренос во живо од телефон? Само народот ќе знае дека е дива градба а нема ништо да се промени ниту ние народот многу и реагираме во оваа банана од држава. Се знаеме ама ништо не правиме сите.
А што ќе се смени ако молчеме Марче?
Наместо да се развиваме ние одиме назад, веќе сме на ниво на некоја Африка држава.
Инаку градежна експанзија има и во Кавадарци секој ден по некоја нова зграда како печурки после дожд.

Beauty

Администратор
52,085
65,667
113
Ма ништо не се прави во земјава, чим здравство и правда не функционираат, онда ништо.
Никој жив не ги чепка банките, супермаркетите, локалниве неписмени градежници, Усје, бивши функционери, сегашни функционери …
Дупки по улици, болници како штали, ама битно згради на секој чекор се прават и станови по астрономски цени се продаваат.