Да, еве кај мене почна. Вчера беше страшно топло, денес е топ, околу 25.Денес пада киша ???
Последниов период се добри и јасни, под бугарски услови нема промена на устав. Кратко и јасно.Сега го пуштив Мицко во последната емисија со Васко 360 степени. Одличен е тука, добри поенти даде. Многу е подобрен од минатите изјави, кога не знаеше дали да бојкотира или не референдум/попис, или само се контраше колку да се рече, без добра аргументација.
А на Васко да му се даде да работи само меѓународна политика или такви некои неутрални теми во кои се зборува за изборен законик и изборни единици..од авион се гледаше пристрасноста негова. Мицко добро го сомеле, очаен беше тука.
И јас пратам што се случува, но тотално е лудо па уште не можам да сфатам најдобро што е.Што се десава во Москва ? Не ми е јасно и не можам да сфатам по глупиве новинарски текстови кои се преведуваат од српски очигледно.
Веднаш да престанеш со твојов плоштад, аманЈа коловоџа на плоштад
На 24 кажаа дека најрано до септември ќе биде затворен.мостот уште не е пуштен нит ќе биде за брзо
Бирсен лаже?На 24 кажаа дека најрано до септември ќе биде затворен.
Ма нее, само погрешно ја информирале.Бирсен лаже?
Оооф душо, ни морено, ни Белградон, ни битолскана миленичка твоја не те опаметуваат.Вечер е Мицкоски во Само вистина. Се надевам ќе стигнам дома додека почне, баш ме интересира дали ставовите им се цврсти и народски.
Тоа само може да ја затупувани Белградон
Ма Александар Вучиќ бре, тој кога ќе дојде на власт во Србија и Македонија, нема крај на просперитет!Епа ај ако не Каролина да ја изгласаме без грам осет за економија и политика, па можда ќе тргне земјава.
Аииии, кој најде да кажва за неработење.АРСОВСКА НИШТО НЕ РАБОТИ НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА, А ЖИВОТНАТА СРЕДИНА Е ЕДЕН ОД КРИТЕРИУМИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ