Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Ајде бегај досадо божја и не замарај со глупости.

Ако сакаш, честитај Нова година и празници, ако не, подобро си ќути. Не бламирај се како Аслан.
Политички сум коректен. Тоа што користиш ниски удари многу говори за тебе :kurac:

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Леле мајко какви мегаломански мизерии сме, мислиш среде Лондон или Берлин се правело, а не во шугав Белград :off:

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Леле мајко какви мегаломански мизерии сме, мислиш среде Лондон или Берлин се правело, а не во шугав Белград :off:
А што е шугаво ?
Баш е метропола во комплет со цела таа фина и уфилмана раја.

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
А што е шугаво ?
Баш е метропола во комплет со цела таа фина и уфилмана раја.
Па цела таа БГ на води приказна е комплет мафијашка, со разноразни сомнителни инвеститори, кршење на закони итн. Јас кога гледам вакви мегаломанштини, прво на ум ми паѓа колку пари е фрлено во тоа и колку од тие пари е земено од пореските обврсници.

А Белград можеби порано беше метропола, со години веќе станува невозможна за живот, инфраструктурата е катастрофа, токсичен воздух како во Њу Делхи да си, за простачана која се бутна таму и да не зборуваме. Буквално е најголемото село во Србија, каква црна метропола.

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Па цела таа БГ на води приказна е комплет мафијашка, со разноразни сомнителни инвеститори, кршење на закони итн. Јас кога гледам вакви мегаломанштини, прво на ум ми паѓа колку пари е фрлено во тоа и колку од тие пари е земено од пореските обврсници.

А Белград можеби порано беше метропола, со години веќе станува невозможна за живот, инфраструктурата е катастрофа, токсичен воздух како во Њу Делхи да си, за простачана која се бутна таму и да не зборуваме. Буквално е најголемото село во Србија, каква црна метропола.
Добро утро Скопје