Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Ма тоа мислам е како и Шентурк Јилдирим кога заминуваше засекогаш па по 2 дена се враќаше.

Свуда поџи, свом Пакету доџи.

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Лелее, што е со драмиве? :off:

Зајакот се смее на магарето дека има големи уши работава. Дно сте сите до последен, не знам дали освен на адолесценти на некого сте му занимливи.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Лелеееее
Кои глупости.
Дечково заостанал во основно школо. Ова не е ни средно. Ужас. Па пијат ракија. Кои интелекти држи земјава ауууу.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Да ве прашам кој знае за Мој ДДВ треба само да се регистрирам на сајтот на УЈП и после ќе можам да активирам Мој ДДБ апликацијата?

Јас уште одамна пред да почне ова со Мој ДДВ нешто бараа од вработени и се имав регистрирано на УЈП а потоа однесов барање на шалтер УЈП што имаат во Тетово. Така и успеав да искористам за Мој ДДВ. Е сега сакам за мајка ми да направам па не знам како оди процедурата за регистрација во УЈП.

Вчера на татко ми му направив ама он исто одамна има направено регистрација во УЈП.

snowkit

Активен Член
102
49
28
Нека новата 2023-та година ви донесе многу здравје,среќа љубов и успех на секое поле

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Ех, ех, не прецизираше со каква песна. Вака може турбофолк и тажаленки ќе биде :neznam:
Ајде бегај досадо божја и не замарај со глупости.

Ако сакаш, честитај Нова година и празници, ако не, подобро си ќути. Не бламирај се како Аслан.