PeterGriffin
Mодератор
- 2,378
- 2,668
- 113
Kraljica je bila i na Dvoru:Кралицата треба да згази надвор, не во 4 ѕида
Капутот е обесенннн позадиииии
Kraljica je bila i na Dvoru:Кралицата треба да згази надвор, не во 4 ѕида
Капутот е обесенннн позадиииии
Ама крај е моментот со ретардирано смеење, урламмммХахаххаххаха
Ова чудо е шоу. Штета што лудите во главата го натераа да се плетка со мафии и политичари.
Од Шутка, воа де, Штутгарт бе девојче, ко за неа, воа де, него има евтино комплетче, три за сто - пет за двесте има и оТлично бројчијна за госпожата. Башка гледаш овоа мајка му до него, она ќе му одбира што му одговара за фешн викПа нели му ја запленија цела гардероба ?
Јас не знам од каде му се овие нови костуми, марами, ташни, сто посто коштаат многу.
Pa u MK verovatno. Valjda ima nekretnine po Srbiji i Bugarskoj, pa je i tu većinu garderobe prebacio.Па нели му ја запленија цела гардероба ?
Јас не знам од каде му се овие нови костуми, марами, ташни, сто посто коштаат многу.
А во затвор му носат по некоја гардероба кога има посета?Pa u MK verovatno. Valjda ima nekretnine po Srbiji i Bugarskoj, pa je i tu većinu garderobe prebacio.
Така е, директ од белградските шопинг молови.Да, Стеф и Питер носат пратки од Срб со брендирани капути, марами и ташни
Шпекулации. Знам дека ти свое Смедерево не го погазуваш. Сигурно од молот во Смедеревце пазариш.Така е, директ од белградските шопинг молови.
За рака, па дома. Да го мазиш и пазиш и да му викаш ЏолеКолку е душа
Кад мали Џоле порасте, љуби га мајка, биче краљ дискотекаАјмо сви код Џолета, епа онда тата треба да части, посао може ма и мора да чека...
Ццц а јас мислев дека ние од Србија сме најзабегани евер.Ја може сум луда со Вучиќ, ама коментариве на соц мрежи се хит. Толку нашиве го сакаат, му заблагодаруваат, величат, он бил Исус за Балканот, он бил најдобар, он требал да не присвои во некаков православен сојуз, он ќе не штител од лошите Бугари, итн итн
Вучиќ требало како предмет на факултет да се учи