Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Хахаххаххаха

Ова чудо е шоу. Штета што лудите во главата го натераа да се плетка со мафии и политичари.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Па нели му ја запленија цела гардероба ?
Јас не знам од каде му се овие нови костуми, марами, ташни, сто посто коштаат многу.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Па нели му ја запленија цела гардероба ?
Јас не знам од каде му се овие нови костуми, марами, ташни, сто посто коштаат многу.
Од Шутка, воа де, Штутгарт бе девојче, ко за неа, воа де, него има евтино комплетче, три за сто - пет за двесте има и оТлично бројчијна за госпожата. Башка гледаш овоа мајка му до него, она ќе му одбира што му одговара за фешн вик :smeenje: :haha:

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Нема ништо во Буг.
Он ги моташе стариците, вдовици и разведени како Лепа Лукиќ, Дивна Карлеуша, Туцаковиќ итн.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Колку е душа 334545

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Ја може сум луда со Вучиќ, ама коментариве на соц мрежи се хит. Толку нашиве го сакаат, му заблагодаруваат, величат, он бил Исус за Балканот, он бил најдобар, он требал да не присвои во некаков православен сојуз, он ќе не штител од лошите Бугари, итн итн

Вучиќ требало како предмет на факултет да се учи :plac: :plac: :plac: :plac: :se poklonuva::

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Ја може сум луда со Вучиќ, ама коментариве на соц мрежи се хит. Толку нашиве го сакаат, му заблагодаруваат, величат, он бил Исус за Балканот, он бил најдобар, он требал да не присвои во некаков православен сојуз, он ќе не штител од лошите Бугари, итн итн

Вучиќ требало како предмет на факултет да се учи :plac: :plac: :plac: :plac: :se poklonuva::
Ццц а јас мислев дека ние од Србија сме најзабегани евер.

Исус за Балканот бил :off: