dallavera
Добро-Познат Член
- 3,664
- 4,308
- 113
Не сме, ја не сум по машки.Слични сме душо
Не сме, ја не сум по машки.Слични сме душо
Чекај и на дани ќе и ја земам ДорисНе сме, ја не сум по машки.
Пердон?Чекај и на дани ќе и ја земам Дорис
Ај доста со глупости и измишљотини.Затоа што Дорис е лезбејка, а и Ивана и Мамбуш тоа сите го знаат
?Аслан
Опомена !!!!
Тоа не е измислица Дорис беше келнерка, Мамбуш пеачка и, а Ивана инвентар кај нас и сите ги знам какви се.Смири се. Те фатија лудите.
Да, како Марија Магдалена кога Марсијал ѝ стави дрога во текила.Смири се. Те фатија лудите.
Ма зборам за сликиве, мн ми е гајле какви се жениве приватно.Тоа не е измислица Дорис беше келнерка, Мамбуш пеачка и, а Ивана инвентар кај нас и сите ги знам какви се.
Слободно банирај ме нели те молев да ме банираш . Можам и без форумов
Зошто мој си се тие жени и ќе ставам слика која ќе сакам и имам дозвола од нив. Писмена дозвола потпишанМа зборам за сликиве, мн ми е гајле какви се жениве приватно.
Дојди во кафана немора да те знаат која си и од каде си и же дознаеш.Ма какви твои, нити ги знаеш нити ги познаваш. Не измислувај.
А зошто да доаѓа, дај ја сликата од таа писмена дозвола потпишана.Дојди во кафана немора да те знаат која си и од каде си и же дознаеш.
Подобро да дојде сама со сопствени очи да види и слушне кои се тие и кој лажеА зошто да доаѓа, дај ја сликата од таа писмена дозвола потпишана.