А и ти па најде К5 да читашПа најдобро, ама некогаш сакам и нешто за свет , Балкан , сцена да прочитам, ама овие вести сегде ги има. Особено Канал 5 утепува со тие апокалипси, небаре они ќе го предупредат или спасат светот. Водечки се во паниката и паранојата.
А јас кога кажам дека се најдобра телевизија евер, тогаш Стеф лудПа добри се за информирање, мора да признаам.
Јас конкретно сум од друг град, ама исто се надевам дека ќе нема жртви и уште поголема штета.Лелеел, се надевам дека сте добро во тој реон
Јас сум од Кочани ама дојдов во Скопје прееска пред да се случи ова. Колку што знам многу луѓе има излезено кои помагаат во гаснењето.Кој е од тој реон?
Се надевам дека сѐ ќе се изгаси за брзо, друже.Јас сум од Кочани ама дојдов во Скопје прееска пред да се случи ова. Колку што знам многу луѓе има излезено кои помагаат во гаснењето.
И каква е ситуација сега, што викаат твоите со кои контактираш?Јас сум од Кочани ама дојдов во Скопје прееска пред да се случи ова. Колку што знам многу луѓе има излезено кои помагаат во гаснењето.