NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Мислам дека ова смајли доволно сликовито објаснува:Ич не разбирам што сакаш да кажеш
Мислам дека ова смајли доволно сликовито објаснува:Ич не разбирам што сакаш да кажеш
Е тоа чудо имам и јас, ама ич не го употребувам3.66x76
Зашо бе, супер е за во дворчеЕ тоа чудо имам и јас, ама ич не го употребувам
Абе ок е за тебе, ама јас во 20 и кусур години да се заебавам со базени, со полнење со вода и празнење немам намера. Плус мислам дека некаде пропушта вода, затоа и не го полниме веќе.Зашо бе, супер е за во дворче
Пфффф, јас веќе два и пол месеци ревакциниран, Дани исто вакцинирана, Питер вакциниран... Јес да сме полуди од порано, ама нека, добро еЌе се вакцинирате?
Нашла на која телевизија да зборува за проституција.
Девојкава ги срамни со земја, само такаНашла на која телевизија да зборува за проституција.
Кучињата си лаат, карванот си врви.Девојкава ги срамни со земја, само така
Тоа е, али сепак бравоКучињата си лаат, карванот си врви.
Не паѓајте на вакви евтини перформанси, Мица Заветница е фиктивна опозиција. Тие се појавуваат само на избори и кога треба да се покаже дека постои "плурализам" на телевизиите.Бравооооооооооооо!!!
Од официјални ФБ срц. Али можда ти следиш некој "официјален" фб, а не официјалниот.И Шпанциве побудалеа по турски серии. Порано одеа на оние специјализирани канали за теленовели, сега одат и на национална Антена.
А од кај е сликава? На официјални ФБ, Твитер, Инста нема ништо.
Ма 100%Ова е некоја фан страна на Тиерра амарга што сигурно Далавера си ја следи
Да не се чиповаше па да си игра Били со твоите мисли?Ова е некоја фан страна на Тиерра амарга што сигурно Далавера си ја следи
На сите ни е преку глава, но што да се прави... Сите грчки букви ќе се изредат.Нели мислите дека на народот му е преку глава од овие алфа, гама, делта соеви?
Отвори портал, само за тоа се збори, апокалиптични сценарија, ужасии, трагедии. Абе гонете се веќе, аман!